PREDOBRI GENI

Jane Seymour otkriva negativne strane svog mladolikog izgleda

26.10.2019 u 18:20

Bionic
Reading

Glumica Jane Seymour na pragu je 70. godine, no kad traži ulogu prikladnu za tu dob, redatelji je odbijaju jer izgleda predobro

Jane Seymour utjelovila je Bond djevojku prije 46 godina. Danas je baka, no dobri geni, malo operacija i napredak u kremama protiv starenja stvaraju joj probleme kad traži uloge prikladne za svoju dob. Većina filmaša vidjela je fotografije Jane Seymour na kojima nosi kupaći kostim na njenom Instagramu i jednostavno im se ne uklapa u ideju 70-godišnjakinje.

No, nije sve crno. Jane Seymour uspjela je uvjeriti Chucka Lorrea da joj da ulogu u seriji 'The Kominsky Method', a šminka i perika koje nosi kako bi izgledala starije toliko su dobre da ju Michael Douglas nije ni prepoznao.

Glumica je operirala samo vrećice pod očima, i to još prije 30 godina, te grudi otprilike u isto vrijeme. Iako ju je kirurg nagovarao na veće grudi, Jane Seymour je na kraju samo željela zadržati ono što je uvijek imala. Jednom je probala botoks, no rezultati joj se nisu svidjeli, pa ga ne koristi.

Glumica redovito čisti kožu, rješava se stare kože i koristi maske za lice. Također koristi kremu za pomlađivanje od Skinbetter Sciencea te hidratantnu kremu. Za sijede joj se brinu frizeri tri puta tjedno.

Nakon više desetljeća mršavosti i savršene linije, Jane Seymour nedavno je počela kupovati jedan broj veću odjeću.

'To je odlično za moje lice. Ako ste premršavi, bore vam dolaze do izražaja', rekla je glumica.

Osim što se požalila na dobre probleme poput mladolikosti, Jane Seymour iskreno je progovorila i o tome kako je njen treći muž potrošio obiteljsku ušteđevinu te kako ju je četvrti muž prevario s prijateljicom.

Jane Seymour nakon četiri propala braka romantično je vezana uz Davida Greena već četiri godine i nema se namjeru više vjenčavati.

  • +8
Jane Seymour Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON