EKOLOŠKA PORUKA

Jane Fonda zadivila novom bojom kose i u raskošnoj haljini staroj šest godina

10.02.2020 u 13:40

Bionic
Reading

Legendarna Jane Fonda ponovno je bila u središtu pozornosti na dodjeli nagrada Oscar u fantastičnoj kreaciji koju je već nosila na dodjeli nagrada u Cannesu 2014. godine

Glumačka legenda baš poput Elizabeth Banks odlučila je poslati snažnu poruku svojim recikliranim stajlingom koji je sve oduševio.

  • +8
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Slavna glumica koja i u 82-oj plijeni poglede svojom nevjerojatnom figurom i mladolikim izgledom izgledala je senzacionalno u ženstvenoj kreaciji u boji burgundca s potpisom Elieja Saaba koju je nosila i na dodjeli filmskih nagrada u Cannesu.

Ekološki osviještena zvijezda na dodjelu Oscara došetala se u haljini staroj šest godina i s crvenim kaputićem ležerno prebačenim preko ramena za koji je rekla kako je posljednji komad odjeće koji je kupila jer je odlučila da više neće gomilati odjeću.

  • +46
Crveni tepih na dodjeli Oskara 2020. Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Prilikom proglašenja najboljeg filma na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Jane je sve očarala u haljini staroj šest godina, a stajling je osvježila novom, kratkom pixie frizurom u novoj boji kose, trendi sivoj.

Fonda je poznata po svojem aktivizmu na temu klimatskih promjena, pa je nedavno je održala prosvjed u L.A. u petak 7. veljače uoči dodjele Oscara, gdje joj se pridružio kandidat za najboljeg glumca Joaquin Phoenix, koji je svom u pobjedničkom govoru govorio o klimatskim promjenama. 'Ovo je prva linija klimatske krize ovdje u Kaliforniji. I doista ono što se ovdje dogodi može utjecati na ostatak zemlje i ostatak svijeta', rekla je Jane Fonda na prosvjedu.

Osim Elizabeth Banks i Jane Fonde, na ovogodišnjoj dodjeli Oscara bilo je još ambasadorica održive mode poput Kaitlyn Dever koja je nosila haljinu od recikliranih tkanina, a Margot Robbie se odlučila za vintage kreaciju.