OLIVER FRLJIĆ:

'Jako sam sretan u ljubavi s Danielom'

19.05.2010 u 11:20

Bionic
Reading

Oliver Frljić priznao je da je jako sretan kada je o ljubavi riječ te dodao da nema namjeru skrivati vezu sa svojom novom djevojkom

Kazališni redatelj Oliver Frljićpoznat i kao i novi dečko Daniele Trbovićnašao se u središtu pažnje koju nije priželjkivao i nada se da će pompa oko veze s poznatom voditeljicom vrlo brzo splasnuti.

'Mene nikada nisu zanimali privatni životi drugih. Zanima me ono što oni rade kao javne osobe i neki konkretni rezultati. Ali ne onaj dio njihova života koji počinje kad prestane njihovo radno vrijeme. Smiješno mi je što nekoga uopće zanimam na taj način. No taj će interes, nadam se, vrlo brzo splasnuti, jer ja nisam osoba koja će puniti i hraniti tu vrstu medija', otkriva Oliver koji je, baš poput Daniele, priznao da je sretan i zaljubljen.

'Jako sam sretan kad je o ljubavi riječ. Ali ne volim o tome previše pričati', kaže redatelj koji nije baš zaljubljive prirode, ali ga je Daniela očito svojim čarima uspjela oboriti s nogu.

Frljić ne smatra da se Daniela i on trebaju skrivati od očiju javnosti, ali opet...

'Nemam što skrivati, živim svoj život i ne obazirem se na to. Mislim da neke stvari više znače onima koji to pišu nego nama samima', izjavio je dečko Daniele Trbović te dodao:

'Poštujem neovisne žene sa svojim stavom. Ipak, živimo u društvu muške dominacije i položaj žene puno je teži od položaja muškarca.'