provjerena elegancija

Jadranka Sloković pomamila se za hit haljinom koju obožavaju Kate Middleton i Sarah Jessica Parker

19.08.2019 u 15:31

Bionic
Reading

Na koncertu Ive Pogorelića u Dubrovniku u moru poznatih osoba iz hrvatskog javnog života pažnju je plijenila uspješna hrvatska odvjetnica Jadranka Sloković, zablistavši u točkastoj haljini za kojom su poludjele slavne trendseterice

Slavni pijanist Ivo Pogorelić nastupio je u nedjelju, 18. kolovoza u atriju Kneževa dvora u sklopu glazbenog programa jubilarnih 70. Dubrovačkih ljetnih igara. Koncert koji je već dugo bio rasprodan, u potpunosti je ispunio očekivanja, a prepuni Dvor uživao je u nepuna dva sata čiste glazbene čarolije.

Koncertu su prisustvovali brojni poznati estradnjaci, kulturnjaci i osobe s hrvatske političke scene, a najviše pažnje plijenila je odvjetnica Jadranka Sloković koja je na koncert stigla u društvu ljubavnog i poslovnog partnera, Čede Prodanovića te umirovljene sutkinje Đurđe Tedeschi.

Dok se Čedo Prodanović u vrućoj ljetnoj noći odlučio za plave traperice i udobnu lanenu košulju koju je uskladio s cipelama, Sloković je mamila poglede u vrlo elegantnoj i ženstvenoj haljini točkastog uzorka s potpisom proslavljene talijanske dizajnerice s londonskom adresom, Alessandre Rich.

Riječ je o nšto jeftinijoj verziji hit haljine čija cijena iznosi oko 5,500 kuna, gotovo identičnoj onoj koju u svom ormaru posjeduju brojne slavne ljepotice, uključujući i ikone stila Sarah Jessicu Parker i vojvotkinju Kate Middleton, Ivanku Trump i Abigail Spencer koja se u njoj pojavila na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja u dvorcu Windsor.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedina razlika je u tome što haljina uspješne hrvatske odvjednice ima nešto kraće, tri četvrt rukave, umjesto bijelih gumba srebrne te crnu umjesto bijele kragne.

Istu haljinu na premijeri mini serije 'Catch-22' nosila je i američka rock glazbenica Courtney Love.

Za haljinama Alessandre Rich poludjele su brojne trendseterice diljem svijeta. Pippa Middleton, Courtney Love, Rihanna, Olivia Wilde, Adriana Lima, Naomi Watts, Beyoncé i Melania Trump samo su neke od slavnih dama koje nisu odoljele njezinim kreacijama, a stekla je poklonice i u Lijepoj Našoj, pa smo tako u njezinim ženstvenim haljinama mogli vidjeti i glazbene zvijezde Severinu Kojić i Ninu Badrić.

Sloković je poznata po svom istančanom, elegantnom modnom izričaju i nepogrešivim slaganjima stajlinga koji su prvenstveno uvijek vrlo profinjeni, a istovremeno vrlo svedeni, trendi i nenametljivi. I ovog je puta Sloković svoj stajling začinila trendi komadom - popularnom transparentnom torbicom s potpisom brenda Cult Gaia kroz koju se nazirala lepeza, jednostavnim bijelim sandalama na petu i visećim naušnicama u obliku srca.