TAKO LAKO

Izradite zanimljivu i lijepu knjižicu za nula kuna

07.08.2013 u 08:48

Bionic
Reading

Irena Frantal neobična je umjetnica – tijekom studija na Akademiji likovnih umjetnosti otkrila je knjigu kao sredstvo izražavanja. U Londonu je nekoliko godina izučavala oblikovanje i dizajn knjiga te tehnike uveza

Kako nam je rekla u kratkom razgovoru, svoju ljubav prema knjizi željela bi prenijeti na što veći broj ljudi, koje želi potaknuti da sami izrađuju svoje knjige pa je zato i nastupila u novoj epizodi videoserije 'Tako lako'.

Lijepu i zanimljivu malu knjižicu lako je izraditi, i to kompletno iz reciklaže, za nula kuna. Ovakvu knjižicu možete izraditi za sebe ili kao poklon dragoj osobi, a sve što vam je potrebno imate kod kuće: karton, papir, list iz stare knjige, komadić ukrasne trakice, malo konca i ljepila za drvo.

Budući da Irena profesionalno izrađuje knjige, opskrbila se i specijalnim alatom, no umjesto 'bone foldera' (štapić od kosti) možete koristiti ravnalo, nokte ili kakav plastični štapić. Izrada je jako jednostavna, samo treba polagano raditi i nakon izrade korica strpljivo pričekati da se ljepilo osuši.

Više o Ireni i njezinim radovima saznajte na facebook stranici i blogu. Ako vam se sviđa 'Tako lako', lajkajte i redovito posjećujte našu stranicu na Facebooku.

Lijepa i zanimljiva knjižica koju je lako izraditi