NEOČEKIVANO ZA STARLETU

Iznenadit će vas kako je Kim Kardashian uredila dom

18.09.2015 u 11:15

Bionic
Reading

Kim Kardashian i Kanye West uskoro će postati roditelji još jednog djeteta, a za svoju četveročlanu obitelj kupili su vili vrijednu 20 milijuna dolara

Raskošna vila nalazi se u zatvorenom tipu naselja u Los Angelesu i u blizini njene majke Kris Jenner. Kako su se raspisali svjetski mediji, par će sada navodno staviti na prodaju kuću na Bel Airu, čija se vrijednost procjenjuje na 11 milijuna dolara, a novu kuću kupili su jer su željeli više zemlje i prostora.

Vila je potpuno uređena, ima oko 800 četvornih metara, a nekada je u njoj živjela Lisa Marie Presley. Luksuzna kuća uređena je u francuskom stilu na brdima Calabasasa, a ima čak i vinograd.

Unutrašnjost kuće uređena je u nježnim, pastelnim tonovima, a okosnica je čista bijela boja. Očekivano, sve su prostorije opremljene vrhunskim namještajem, kupaonice su u mramoru, a kuhinja ima najbolje aparate od nehrđajućeg čelika.

Poznato je koliko Kim Kardashian voli biti drugačija od drugih pa tako velika i prostrana kuhinja ima čak tri popularna otoka. Također, Kim i Kanye imaju odvojene glavne kupaonice koje u tren oka mogu pretvoriti u spa kutak s parnom kupelji.

Slavni par tako na raspolaganju ima ukupno osam spavaćih soba i deset kupaonica, ali dio tih prostorija smješten je u zasebnoj gostinjskoj kući.