LUKSUZNI STAJLINZI

Izgledajte odlično za malo novaca: Znamo gdje možete kupiti povoljne komade koji izgledaju skopocjeno

14.07.2020 u 11:05

Bionic
Reading

Svatko od nas voli izgledati lijepo i s vremena na vrijeme počastiti se dizajnerskim komadima, no ako nemate tu sreću da možete iskeširati nekoliko tisuća kuna za novi kaput ili cipele, nemojte očajavati, jer novac zaista ne kupuje stil. I s malo novaca možete izgledati genijalno, a dokaz toga su brojne uspješne influencerice koje kupuju u high street trgovinama i pritom izgledaju kao milijun dolara

Ako ste jedan od 259.000 ljudi koji na Instagramu prate Marianne Smyth, vlasnicu profila SmythSisters, onda dobro znate da influencerica ima besprijekoran osjećaj za estetiku. Umjesto skupocjenih dizajnerskih komada, lijepa Marianne u svom ormaru krije daleko jeftinije high street komade koji pritom izgledaju vrlo luksuzno.

Čak i ako niste veliki zaljubljenik u modu, sigurno prilikom šopinga primijećujete da pojedini komadi odjeće izgledaju jeftino, dok za druge na prvi pogled pomislite da koštaju puno više nego što zapravo koštaju. Upravo ti komadi trebali bi se naći i u vašem ormaru.

Marianne često poseže za minimalističkim komadima, neupadljivih boja i jednostavnih krojeva, kao što su traperice ravnog kroja, jednostavne midi haljine i poslovne hlače, a uvijek izgleda kao da na sebi nosi redom razvikana dizajnerska imena.

Trik je u tome da znate gdje treba kupovati. Pojedine high street trgovine koncentrirane su na bezvremensku modu s minimalno trendovskih komada. Mango, COS i Arket samo su neke od trgovina u kojima ćete pronaći obilje modnih klasika koji će vam pomoći da vaši stajlinzi izgledaju kao da kupujete na Rodeo Driveu.

Također, nemojte pretjerivati s modnim dodacima i slojevima odjeće i držite se pravila - manje je više.

Stajling br. 1

Iskopiraj stajling

Stajling br. 2

Iskopiraj stajling

Stajling br. 3

Iskopiraj stajling

Stajling br. 4

Iskopiraj stajling

Stajling br. 5

Iskopiraj stajling

Stajling br. 6.

Iskopiraj stajling

Stajling br. 7

Iskopiraj stajling