ALESSANDRA AMBROSIO

Slavna Brazilka izgleda bolje no ikada u legendarnoj haljini kakve smo voljeli u 90-ima i sandalama koje su postale modni klasik

07.07.2020 u 12:22

Bionic
Reading

Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio ima nepogrješiv osjećaj za stil što uvijek iznova dokazuje svakim svojim pojavljivanjem

Nekadašnja Victorijina anđelica redovito plijeni poglede bez obzira je li u nekoj dnevnoj ili večernjoj kombinaciji.

Premda smo je posljednjih mjeseci, baš kao i mnoge slavne i poznate, uglavnom viđali u ležernim kreacijama, lijepa brineta nije propustila prigodu pomno se dotjerati za večernji izlazak u Malibuu u društvu bivšeg dugogodišnjeg partnera Jamieja Mazura i njihovo dvoje djece, kćeri Anje i sina Noaha.

  • +2
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Alessandra (38) je za večernji izlazak odabrala trendi slip haljinu u smeđoj nijansi koja je bila pun pogodak naglasivši njezinu besprijekornu figuru i osunčani ten. Ove haljine jednostavnog stila koje je obožavala manekenska zvijezda Kate Moss u 90-ima ponovno su u trendu, a zgodna Brazilka je pokazala kako su izvrstan odabir za večernje ljetne izlaske.

Efektne sandale s remenčićima na petu, Valentino Rockstud model koji je već godinama na listi najpoželjnijih i s vremenom je postao pravi modni klasik i torba u istoj boji upotpunili su ovaj look poznate manekenke koja je prije nekoliko godina napustila tim Victorijinih anđelica.

Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dugokosa ljepotica nosila je svoju dugu kosu raspuštenu, a ovaj je mladenački stajling zaokružila s trendi nakitom i raskošnim kardiganom poznatog brenda Alanui.

Inače, Alessandra je nakon prekida s dugogodišnjim partnerom, zaručnikom Jamiejem Mazurom, ljubav pronašla u zagrljaju Nicola Oddija, osnivača i izvršnog direktora Alanuija, modnog brenda pletene odjeće sa sjedištem u Milanu, a sa svojom sestrom Aline i prijateljicom je lansirala liniju kupaćih kostima.