RETRO MODA

Izgleda skupocjeno: Ovom šik kombinacijom svi su sad zaluđeni

20.03.2019 u 13:53

Bionic
Reading

Što može više razveseliti zaljubljenice u modu nego kad u popularnim high street trgovinama ugledaju 'it' komad odjeće koji se uklapa u svaki stil i savršen je za mnoge prigode, no za koji ne treba izdvojiti pravo bogatstvo

Svima pristupačni Mango čije kreacije nose mnoge poznate modne ovisnice poput španjolske kraljice Letizije ili Jessice Albe, u svojoj ponudi ima neodoljivo žensko odijelo koje je izazvalo neviđen hype na društvenim mrežama.

Radi se o dužem sakou od izdržljive mješavine poliestera, akrila i vune s dvorednim kopčanjem šarmantnog uzorka sitnih kockica u kombinaciji crvene i bež za kojim su poludjele slavne influenserice i fashionistice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@mango #MANGOGirls #ad

Objavu dijeli Marta Cygan (@lifeofboheme)

Budući da je nešto dulji i naglašenog struka, sako će lijepo naglasiti struk, a dva velika našivena džepa zgodan su i praktičan modni dodatak.

Ovaj cool sako i suknju oduševio je i rusku manekenku Nataliju Vodianovu koja ga je, posve neočekivano, nosila s kratkim topićem.

Budući da priziva duh 60-ih i 70-ih mnoge su blogerice ovo trendi odijelo isfurale s bijelim čizmama do koljena, no svaki se dio može nositi zasebno.

  • +3
Natalia Vodianova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sjajno izgleda i u spoju s vječitim trapericama ili minicama. Dakle, ako ste u potrazi za proljetnim osvježenjem garderobe, nećete pogriješiti s ovim neodoljivim ženskim odijelom koje se može nositi u mnogim prigodama.