MARIA ŠARAPOVA

Izgleda sjajno: Proslavljena tenisačica plijenila poglede u efektnom odijelu

29.08.2023 u 21:51

  • +4

Maria Šarapova

Izvor: Profimedia / Autor: David Lobel / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Maria Šarapova, 35-godišnja umirovljena ruska tenisačica i bivša osvajačica Wimbledona, izazvala je veliku pozornost u upečatljivom narančastom odijelu poznate modne dizajnerice Gabriele Hearst na prvom danu US Opena u New Yorku

Poznata sportašica koja je 2022. godine sa zaručnikom Alexanderom Gilkesom dobila sina Theodorea, ovaj je elegantan stajling upotpunila bež štiklama i odgovarajućom torbicom te mladenačkom frizurom i odličnim make upom, a društvo joj je pravila upravo sama dizajnerica Gabriela Hearst.

Peterostruka osvajačica Grand Slam turnira, koja je osvojila US Open 2006., najavila je povlačenje iz profesionalnog sporta u veljači 2020. u dobi od 32 godine.

Grand Slam je prvi na kojem je Maria sudjelovala otkako se umirovila, a za People je rekla da zapravo voli gledati tenis s tribina.

'Volim gledati kako se razvijaju nove generacije i sport općenito. Zapravo, mislim da je US Open jedini teniski događaj na kojem sam bila otkako sam otišala u mirovinu. Stvarno je poseban, s energijom publike. Jako sam zadovoljna time gdje sam u ovoj fazi života. Cijenim ono što me je sport naučio i kamo me odveo, ali sada definitivno volim vidjeti to izvana', rekla je Maria.

Svoj prvi Grand Slam turnir Maria je osvojila sa samo 17 godina 2004. te se upisala u legendu kao treća najmlađa žena koja je trijumfirala na Wimbledonu.

Inače, ova poduzetna sportašica od 2012. godine posjeduje iznimno uspješan brend slatkiša Sugarpova, a od umirovljenja posvetila se investiranju u obećavajuće kompanije koje joj već sada donose multimilijunsku zaradu. Investirala je i u brendove Supergoop, Tonal, Therabody, Public.com, Bala Bangles, Moncler te Wolf & Shepard.