CASUAL LOOK

Traperice i tenisice: Kraljica Letizia u dosad najležernijem izdanju

29.08.2023 u 20:50

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Supruga Felipea VI pokazala je svoj dosad najležerniji stajling prilikom opraštanja s najmlađom kćeri, infantom Sofijom koja odlazi u prestižnu školu u Walesu

Kraljica Letizia ponovno je pokazala svoj sjajan osjećaj za modu u casual izdanju koje joj također odlično pristaje.

To je bio dan pomiješanih osjećaja, kombinacije nostalgije i ponosa za kraljicu Letiziju i kralja Felipea VI koji su se oprostili od svoje najmlađe kćeri samo tjedan dana nakon što su ispratili princezu Leonor u Vojnu akademiju u Zaragozi.

Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Isabel Infantes / PA Images / Profimedia

Daleko od kuće Sofia će pohađati elitnu međunarodnu školu UWC Atlantic koledž gdje će započeti nastavu 5. rujna. Divan obiteljski trenutak sve je oduševio, a mama i kćer modno su se uskladile u sportskom, opuštenom izdanju.

Kraljicu i njezinu kćer Sofia, baš kao i princeza Leonor, često možemo vidjeti u omiljenim espadrilama ili komadima s potpisom svima dostupnih španjolskih brendova poput npr. Manga, a mama i kćer privlačile su poglede i prilikom proslave finala Svjetskog nogometnog prvenstva u nogometu za žene.

Kraljica je bila elegantna u crvenom sakou i odgovarajućim hlačama dok je Sofia nosila kratki prugasti top, crne hlače i ležerno prebačeni crveni šal.

Kraljičin look nije teško rekreirati jer bijela i crna boja uvijek izgledaju fantastično skupa pa je Letizia iskombinirala bijeli top s trapericama i crnim sakoom ležerno podvrnutih rukava, a stajling je začinila bijelim tenisicama.

Stajling je zaokružila mladenačkom frizurom i pomno odabranim nakitom.

Infanta Sofia je također bila u casual stajlingu, a odabrala je poput svake svoje vršnjakinje ležeran look: kariranu košulju, kratki top, cargo hlače i bijele tenisice.

Petnaestogodišnjakinja će tako krenuti stopama svoje sestre princeze Leonor, nasljednice španjolskog prijestolja, koja se također školovala na prestižnom velškom koledžu gdje su se educirale i princeza Elisabeth, prijestolonasljednica Belgije, koja je diplomirala 2020., ali i nizozemski kralj Willem-Alexander.