Cara Delevingne

Izgleda odlično! Odlučila se na rez i pokazala frizuru koja ne silazi s trona popularnosti

07.04.2023 u 08:57

Bionic
Reading

Cara Delevingne okreće novi list. Slavna manekenka prolazi kroz velike životne promjene, a u korak s time odlučila se i za novu frizuru. Obožavatelji su oduševljeni i zaključuju – Cara dugo vremena nije tako dobro izgledala

Slavni model Cara Delevigne odlučila se na rez te je svoje prepoznatljive, duge pramenove ošišala, a slavna frizerka Riawna Capri na svom Instagramu pokazala je njezinu novu chic frizuru. Cara Delevingne radikalno je odbacila dugu kosu, a novi izgled joj tako dobro stoji.

'Najbolje što je ikada izgledala', napisao je jedan obožavatelj o Carinoj znatno kraćoj, valovitoj oblikovanoj frizuri koja joj seže do ramena. I drugi su to potvrdili ispunivši odjeljak za komentare emotikonima vatre i nazvavši njezin novi, osvježen izgled 'predivnim' i 'zadivljujućim'.

Kako se kaže, tri su trend. Nakon Hailey Bieber i Leni Klum, sada se trendu bob frizure pridružuje i Cara Delevingne. Glumica, koja je stekla međunarodnu slavu kao supermodel 2010., svoju je dugu kosu ošišala u bob do ramena kod frizerke Riawne Capri. Capri, koja radi u salonu Nine Zero One u Hollywoodu, zadužena je za sjajne frizure slavnih dama poput Heidi Klum i Emme Roberts.

@haileybieber

oops 🔪👩🏼‍🍳💇🏼‍♀️

♬ original sound - sped up sounds

S novom frizurom Cara je spojila dva vječna i vladajuća trenda – bob frizuru te ležerne valove postižući super prirodan stajling. Bob je već sezonama na vrhu liste najpoželjnijih frizura, a pristaje svakom obliku lica i debljini kose. Šišanje smanjuje težinu guste kose, a fina kosa dobiva više volumena. Valovi su pak vrlo laki za oblikovanje, a baš svakoj frizuru daju dozu umjerenog glamura.

Inače, 30-godišnji model trenutno prolazi kroz velike životne promjene, a nedavno je u intervjuu za Vogue progovorila o svojim problemima sa zlouporabom opojnih sredstava i novom putu ka trezvenosti. U iskrenom intervjuu, glumica serije 'Only Murders In the Building' detaljno je opisala svoj nedavni boravak u ustanovi za odvikavanje, rekavši da je to što je vidjela svoje zastrašujuće paparazzo fotografije snimljene u zračnoj luci poslužilo kao 'provjera stvarnosti' i dokaz da treba potražiti pomoć.

'U tom trenutku bilo je mnogo ljudi koji su bili jako zabrinuti, razumljivo. Nisam baš bila zabrinut... ali takva je priroda bolest', rekla je. Dodala je da, nakon što je vidjela sporne fotografije, shvatila da će ili 'završiti mrtva' ili učiniti nešto 'stvarno, jako glupo' ako ne potraži pomoć.

  • +7
Cara Delevingne Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

Kao dio svog novog početka Cara Delevingne također je rekla da planira ukloniti svoje tetovaže. U intervjuu je rekla da kad se u mladosti počela baviti manekenstvom nije se mogla tetovirati jer je to bio dio njezinog manekenskog ugovora, a 'oni su na neki način bili vlasnici vašeg tijela', pa je tetovirala lavlju glavu na prst u čin pobune - a zatim je dodala još tinte.

Cara Delevingne se nedavno pojavila na crvenom tepihu na dodjeli nagrada SAG i Oscara i oduševila svojim besprijekornim i zadivljujućim izdanjem.