NAKON BURNE GODINE

Trijumfalni povratak Care Delevingne: Svi govore o oskarovskim izdanjima poznate ljepotice

13.03.2023 u 12:49

  • +7

Cara Delevingne

Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Britanski model i glumica u usponu donijela je stari holivudski glamur na ovogodišnju dodjelu Oscara, a ništa manje spektakularno nije bilo njezino izdanje na oskarovskoj zabavi Vanity Faira

Nakon emocionalno turbulentne 2022. godine, kako je otkrila u velikom intervjuu za modnu bibliju Vogue, Cara Delevingne uzdigla se poput feniksa.

Poznata britanska ljepotica na ovogodišnjoj dodjeli Oscara zablistala je u ulozi prezenterice i svojim izdanjem osigurala mjesto na listi najbolje odjevenih zvijezdi večeri.

Ljubitelje mode oduševila je u odvažno crvenoj i beskrajno raskošnoj haljini s potpisom libanonskog dizajnera Elija Saaba. Ova haljina na jedno rame isticala se dramatičnim prorezom do bedara, koji je otkrio sandale s platformom Stuarta Weitzmana, a svoju premijeru imala je u haute couture kolekciji dizajnera za sezonu jesen/zima 2021. godine.

Kako se doznalo, za posebno blistanje 30- godišnje zvijezde na dodjeli Oscara pobrinuo se glam tim sastavljen od poznatog stilističkog dvojca, Mariel Haenn i Roba Zangardija, frizerske stilistice Danielle Priano i vizažista Hunga Vannga.

S frizurom u znaku pletenice i upečatljivijim make-upom, Cara je nakon dodjele Oscara stigla na tradicionalno zabavu magazina Vanity Fair, odjevena u podjednako raskošnu haljinu, no ovoga puta s raskošnim dekolteom u prvom planu.

  • +115
Poznati na zabavi Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / CRASH/IMAGESPACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Njezina ‘gola’ haljina s korzetnom podstavom djelo je modnog brenda Del Core, a dio je ready-to-wear kolekcije za ovogodišnju sezonu proljeće/ljeto.

  • +44
Moda na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA