PRAVO OSVJEŽENJE

Kratki bob koji skida godine najveći je trend ovoga proljeća i pristaje svakom tipu kose

01.03.2023 u 09:55

  • +9

Charlize Theron

Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Charlize Theron bila je gošća spektakularne modne revije kuće Dior na pariškom Tjednu mode, a lepršav i slojevito ošišan bob odličan je izbor za lijepu plavušu

Ako ste u potrazi za proljetnim osvježenjem imidža, frizura kakvu nosi Charlize Theron (47) varijanta je kojom jednostavno ne možete pogriješiti.

Iako smo je viđali i kao crvenokosu, brinetu, pa čak i crnokosu, lijepoj glumici najbolje stoje blond nijanse koje laskaju njezinom blijedom tenu i plavim očima.

Prozračan, slojevito ošišan bob dao je kosi životnost i dodatni volumen, a posebnost su i blagi valovi jer su ovoj klasičnoj frizuri dali mladenačku energiju i šarm.

  • +47
Poznati na reviji Diora Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovakva frizura, ako je dobro ošišana, nije zahtjevna te najbolje izgleda ako je pomalo razbarušena, a ako poželite valove, krajeve možete uviti uvijačem i uz pomoć malo pjene za više volumena.

Odličan stajling u kojem se pojavila lijepa glumica bio je pomno osmišljen, a svi su pohvalili spoj ženstvene bež haljine bez rukava s resama i tilom te crnog elegantnog kaputa s visokim combat čizmama.

Fantastičan je stajling zaokružila efektnom torbicom kuće Dior - Lady Dior - za kojom luduje modni svijet.

  • +34
Dior Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA