u top formi

Izgleda bolje no ikada: Ecija Ojdanić objavila fotografiju u badiću i raspametila obožavatelje

04.07.2021 u 20:12

Bionic
Reading

Hrvatska glumica Ecija Ojdanić pronašla je način kako uživati i rashladiti se za vrućih ljetnih dana daleko od mora, a novom fotografijom na Instagramu raspametila je obožavatelje

Jedna od ponajboljih hrvatskih glumica i osnivačica Kazališta Moruzgva, Ecija Ojdanić, na račun izgleda često dobiva pohvale, a vitku liniju održava redovitim treninzima i zdravom prehranom. Mnogi se dive njezinom mladolikom izgledu.

'Kad već mora nema na vidiku, dobro je i Zagorje! A kako vi provodite nedjelju?' napisala je Ecija na Instagramu uz novu fotografiju koja je instantno privukla veliki broj obožavatelja. Na objavljenoj fotografiji Ecija pozira uz rub jacuzzija te čita knjigu, a nikome nije mogla promaknuti njezina vitka i besprijekorna linija u dvodijelnom badiću.

Glumica je prije prošloga tjedna proslavila 48. rođendan, te je tim povodom na Instagramu objavila rođendansku fotografiju te prigodan tekst.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

'Nevjerojatna godina iza mene, s puno važnih lekcija. Frazu 'zdravlje je najvažnije' nikad, ali nikad više neću shvaćati olako. Isto tako da sve možemo nadoknaditi osim ljudskih života. Ne poniziti se u porazu, na uzvisiti se u pobjedi. Ali i da moram paziti što želim, jer mi se želje uglavnom i ostvare. I da moj entuzijazam i optimizam raste proporcionalno i godinama, i preprekama! Dobro mi došla četrdeset osma godinico, baš ti se veselim,' napisala je Ecija povodom svog rođendana.