veliki dan

Raznježena Ecija Ojdanić čestitala kćerki 16. rođendan: 'Moja prvorođena, moja djevojčica koja to više i nije, moj najljepši cvjetić'

24.05.2021 u 10:00

Bionic
Reading

Jedna od ponajboljih hrvatskih glumica i osnivačica Kazališta Moruzgva ima puno razloga da bude ponosna, a najveći među njima sigurno je njezina obitelj - suprug, redatelj Robert Orhel, sin Jakov i njezina kćer Cvita kojoj je proteklog vikenda pripredila slavlje. Uz slavlje je sretna mama rođendan svojoj prvorođenoj čestitala i putem društvenih mreža uputivši riječi koje tope srca

Prije šesnaest godina glumica Ecija Ojdanić je na svijet donijela svoje prvo dijete, kćer Cvitu Viljac koju je dobila s diskografskim urednikom Antom Viljcem.

'Moja prvorođena, moja djevojčica koja to više i nije moj najljepši cvjetić. Moj smisao, moj početak i kraj, moj ocean sreće, moje pogonsko gorivo slavi veliki šesnaesti rodjendan! Sva sreća svijeta neka te prati i obasjava ti put', poručila je ponosna mama svojoj Cviti koju nježno gleda dok je grli na fotografiji. Cviti su čestitali Bojana Gregorić Vejzović, Nataša Janjić Mendančić, Ana Begić Tahiri, Viktorija Rađa i mnogi drugi.

Glumica je u jednoj od ranijih objava na Instagramu priznala da je ambiciozna mama. 'Zapravo me je moja Cvita smjestila tamo gdje mi je mjesto. U tu kategoriju preambicioznih matera. Ja sam zamislila kako je ona dijete koje je s takvom lakoćom protutnjalo kroz osnovnu školu, s maksimalnim brojem bodova, uz sto slobodnih aktivnosti, klavir, ples, gitara, gluma, sto ekipa.. i ja sam zamislila da ona, s tom pameću i radnim navikama, ide u neke 'najbolje od najboljih' gimnazija. Možda konačno netko i medicinu u obitelji završi ..', napisala je tada i dodala kako je Cvita, kao dobro dijete, podržavala ideje svoje mame.