goruća tema

Domaće zvijezde govore o cjepivu i povratku u normalu: 'Cijepljenje je prošlo u redu, bez ikakvih nuspojava osim sreće'

25.05.2021 u 12:46

Bionic
Reading

Nema toga tko željno ne iščekuje popuštanje mjera i takav-takav povratak na posao. Zbog svog, ali i zdravlja svojih bližnjih, zvijezde, brojni glazbenici i umjetnici odlučili su se na najučinkovitiju metodu zaštite od virusa koji je svijet bacio na koljena te prouzročio velik broj smrti i teške zdravstvene posljedice. Evo što kažu neki od naših poznatih osoba koji su su primili cijepivo

Tema cijepljenja posljednjih je mjeseci jedna od najaktualnijih tema razgovora i mnogi barem jednom dnevno komentiraju nešto na tu temu. I dok neki još čekaju svoj red na primanje cjepiva, mnogi su to već obavili.

'Cijepljenje je prošlo u redu, bez ikakvih nuspojava osim sreće! Sreća jer vidim svjetlo na kraju tunela, vidim druženja, vidim koncerte, vidim svoju publiku ispred sebe, vidim ruke u zraku, svi pjevamo uglas. Ljudi, treba nam malo veselja', poručila je Indira Levak u InMagazinu Nove TV. Priznala je da se nije dvoumila niti jedne sekunde i rekla da je 'svatko odgovara za sebe'.

Ecija Ojdanić poručuje kako je ona apsolutni provakser. 'Mislim da mi uopće nemamo drugog izbora i načina da se izborimo protiv pandemije osim da se cijepimo. Ja sam, evo, mogu reći ponosno, cijepljena prvom dozom tek prošli tjedan. Strpljivo sam čekala', rekla je glumica.

'Ja sam se nekako prepustila ovoj struji koja smatra da je pametno cijepiti se. Ne razmišljajući o posljedicama, idemo samo k tome da nam se život vrati u normalu i da zaista počnemo normalno živjeti', izjavila je Nives Celzijus.

'Ja sam jedva dočekao da dođem na red jer dolazim iz obitelji u kojoj su svi medicinari i taj znanstveni način razmišljanja u mojoj je obitelji bio prisutan od mog rođenja', objasnio je Damir Kedžo. Apelirao je na sve da se cijepe pa neka i sačekaju kad vide da je sve OK. 'Neka se svakako odu cijepiti jer što se prije cijepimo, što nas se više procijepi, mogućnost zaraze je manja', tvrdi pjevač.

'Ja sam to već davno obavila. Užasno sam se bojala, bit ću iskrena, ali sam to obavila zato što mislim da moram vjerovati znanosti i nekako sam osjetila da to moram. E, sad, ne možete to sugerirati nikome, ali ja sam sretna što ću moći raditi svoj posao', istaknula je Mila Elegović. Priznala je da je imala neke nuspojave, ali da neće od toga raditi dramu.

'Moram reći da nisam znao kako ću se osjećati poslije, ali sam se osjećao fantastično jer je to, ja mislim, najveći korak u vraćanju na normalu', smatra Sandi Cenov.

Ana Maras Harmander kaže da imam mišljenje o tome da je to zaista osobno pitanje. 'Ako će se netko cijepiti, nek' se cijepi. Ako ću se ja cijepiti, nek' se cijepim, kojim god cjepivom, nebitno', otkrila je.