MODNI TREND

Zelenom haljinom nemoguće je pogriješiti: Ponovo su se nametnule kao vladarice ljetnih stajlinga, a za vas smo pronašli najljepše od najljepših

12.06.2020 u 10:12

Bionic
Reading

Iako se zelena boja ne može pohvaliti titulom 'it' boje sezone, haljine u njezinim bogatim nijansama, prema mišljenju brojnih modnih stručnjaka, ove sezone nestaju s polica trgovina brže od drugih

Posljednjih sezona najpopularnije haljine midi dužine redom su bile zelene boje (cvjetnog uzorka i u travnatoj nijansi), a ove godine čini se da je priča potpuno ista.

Od kiselih neonskih do blijede boje pistacija, gotovo svaki dostupan model haljine stiže u jednoj od mnogobrojih nijansi zelene. Popularni high street brendovi poput londonskog COS-a i švedskog & Other Storiesa samo su jedni od brojnih koji su ove sezone odlučili predstaviti pregršt modela efektnih, zelenih haljina.

  • +22
Zelene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ako su vam haljine u znaku upečatljive, zelene boje ipak preveliki modni zalogaj, odaberite nešto manje updljive opcije poput haljina ukrašenih cvjetnim uzorkom s naglaskom na zelenim tonovima, a kako ih nositi ove sezone najbolje dokazuje modni primjer street style zvijezdi okupljenih na Instagramu.