NA CRVENOM TEPIHU

Izazovna Kate Middleton zasjenila i Monicu Bellucci

27.10.2015 u 11:20

Bionic
Reading

Usprkos vojski Bondovih djevojaka, vojvotkinja od Cambridgea na svjetskoj premijeri filma 'Spectre' zasjala je u punom sjaju i svojim modnim odabirom zasjenila talijansku seks-bombu Monicu Bellucci

Odijevanje za filmsku premijeru prepunu zvijezda može predstavljati velik pritisak, pa čak i za jednu princezu. Modno suočavanje britanske princeze s Bondovim djevojkama na crvenom tepihu najbolje se može opisati kao nemoguća misija, osobito kada su u pitanju seksi Monica Bellucci, francuska ljepotica Lea Seydoux i glumica Naomie Harris. Ipak, Kate Middleton uspjela se othrvati pritisku i zasjeniti čak i veliku Monicu Bellucci.

U dugoj haljini od šifona, prozračne sivkasto -lave svile koja ne trpi grudnjak Kate Middleton pojavila se u društvu supruga i princa Harryja. Haljina je djelo omiljene princezine dizajnerice, Britanke Jenny Packham koju je upotpunila blještavom torbicom koja je dodatak za haljinu, skupocjenim dijamantnim naušnicama Robinsona Pelhama i štiklama Jimmy Choo. Skupocjene dijamantne naušnice posudila je od svoje majke Carole Middleton, a štikle u kojima je viđena i na nekim drugim javnim nastupima odlučila je ponovno pokazati.

Elegantna haljina Kate Middleton obogaćena je svilom na preklop, skromnim V-izrezom i nešto tanjom tkaninom na leđima koja je otkrila kako britanska princeza ovaj put ne nosi grudnjak. Ova naizgled jednostavna haljina dodatno je podignuta blještavim remenom od kristala koji divno naglašava princezinu tanku i ženstvenu figuru.

Za razliku od Kate, seksi Monica Bellucci koja u filmu 'Spectre' glumi Bondov ljubavni interes, odlučila se za zelenu baršunastu haljinu s potpisom brenda Ralph & Russo. Kroj baršunaste haljine otkrivao joj je duge noge, istovremeno naglašavajući njezine poznate obline.

Pojavljivanje u ulozi Bondove djevojke, Bellucci je na premijeri filma opisala vrlo emocionalnim nadodajući: 'Zaista je nevjerojatno biti ovdje i biti dijelom ove tradicije. Bilo je lijepo biti Bondova žena. Ipak sam prestara da bih se nazivala Bondovom djevojkom.' Njezina mlađa kolegica, francuska glumica Lea Seydoux odlučila se za blještavu haljinu modne kuće Prada, a glumica Naomie Harris, koja u filmu tumači lik Miss Moneypenny, za svjetsku premijeru odabrala narančastu haljinu s potpisom Stelle McCartney.