PETICA IZ STILA

Očitala modnu lekciju: Lejla Filipović pokazala kako izgleda idealan jesenski stajling

20.11.2019 u 11:44

Bionic
Reading

Nekadašnja misica i supruga voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović, redovito svojim stajlinzima mami uzdahe, kako na javnim događanjima, tako i na društvenim mrežama. Kada prilika zahtijeva glamur, Lejla uvijek zablista punim sjajem, kao što je to učinila na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala, ali ako ste mislili da u slobodno vrijeme ne mari za izgled, varate se

Na Instagramu je Lejla Filipović objavila fotografiju na kojoj pozira u idealnom jesenskom stajlingu, a koji bismo i sami voljeli isfurati u ove hladne i tmurne dane. 43-godišnja ljepotica, koja je 1998. godine okrunjena titulom Miss Hrvatske, uskladila je ženstvenu plavu haljinu midi kroja sa sitnim cvjetnim printom i plavi sako, čime je uspješno spojila poslovni look i eleganciju.

Da modu ima u malom prstu, Lejla je još jednom dokazala povezavši stajling sa smeđim modnim dodacima i začinivši haljinu remenom u struku te kaubojskim čizmama s metalnim vrhom i poslovnom torbom s ručkom, dok je kosu ovog puta odlučila svezati u niski rep, a look je zaokružila tradicionalnim konavoskim naušnicama.

Bivša misica nedavno je proslavila 43. rođendan, a suprug Tarik Filipović, sinovi Dino i Arman te Lejlina majka priredili su joj rođendansko iznenađenje. Uputili su se na kratki izlet u Istru te su uživali u obiteljskom druženju i šetnji Rovinjem.

Tarik je nekoliko dana prije toga na Instagramu posvetio kratku objavu svojoj Lejli, a koja je mnoge raznježila.

'A rodila se kao palčica... 1700 g... na današnji dan... prelijepa djevojka velikog srca... ponosan i sretan što sam 14 godina dio njezinog života... sretan rođendan, ljubavi', napisao je voditelj.