MODNA KAMELEONKA

Iz gumenih čizama uskočila u odjeću vrijednu 32.000 kuna: Meghan Markle u istom danu isfurala četiri stajlinga

30.10.2018 u 10:42

Bionic
Reading

Prvom zajedničkom međunarodnom putovanju nakon kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle bliži se polako kraj, no njihove službene dužnosti još uvijek nisu završile. Pretposljednjeg dana turneje vojvode od Sussexa imali su poprilično natrpan raspored, no lijepa trudnica je po svemu sudeći odlično podnijela zahtjevan tempo

Meghan Markle i princ Harry trenutno se nalaze na Novom Zelandu, a treći dan njihove novozelandske avanture započeo je radno i ne tako glamurozno. Sa svojim domaćinama su se uputili na Sjevernu obalu gdje su zasukali rukave i okušali se u sadnji stabala, jednoj od inicijativa kojima zemlje članice Commonwealtha odaju priznanje kraljici Elizabethi II. za sve što je tijekom godina učinila za Commonwealth.

Iako Meghan još uvijek nismo imali prilike vidjeti u sličnoj ulozi, čini se kako se vojvotkinja odlično snašla, počevši od same sadnje pa sve do izbora stajlinga. S obzirom na to da je riječ o druženju na otvorenom, a uz to je i vrijeme bilo promijenjivo, Meghan je za tu prigodu odlučila štikle zamijeniti gumenim čizmama, i to onima s potpisom brenda The Muck Boot Company, čija je cijena oko 1.140 kuna.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nešto jeftiniji komad odjeće na lijepoj vojvotkinji su traperice ispranog izgleda (835 kn) s potpisom brenda J.Crew koji smo već imali prilike vidjeti na njoj. Meghan je traperice uskladila s jednostavnom majicom brenda Lavender Hill Clothing Co. i tamnoplavim sakoom dizajnerice Karen Walker, dok nakit koji je nosila toga dana potpisuje Simon James (ogrlica) i Boh Runga (naušnice).

No, tanki sako lijepu trudnicu nije uspio zaštiti od hladnoće i kiše, pa je Meghan u jednom trenutku odlučila odjenuti šuškavac s natpisom nacionalnog parka.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nešto kasnije toga dana princ Harry i Meghan su posjetili luku Viaduct u Aucklandu gdje su se pozdravili s okupljenim fanovima, a Meghan je iznenadila elegancijom, odjevena u bež haljinu s potpisom dizajnera Brandona Maxwella vrijednu oko 12.000 kuna, a sličnu je već ranije nosila u srpnju ove godine. Vojvotkinja se ovog puta umjesto jarko žute haljine odlučila za prljavo bijelu varijantu, a cjelokupan tajling upotpunila je nude salonkama od brušene kože s potpisom Stuarta Weitzmana koje koštaju 2500 kuna, balonerom modne kuće Burberry vrijednim 15,600 kuna i naušnicama brenda Boh Runga (1400 kuna).

  • +14
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon pozdravljanja novozelanske javnosti, par se uputio na prijem u Memorijalni muzej rata u Aucklandu u društvu novozelandske premijerke Jacinde Ardern. Lijepa vojvotkinja zablistala je u prekrasnoj asimetričnoj tamnoplavoj haljini na preklop s dvostrukim kopčanjem koju potpisuje Antonio Berardi, a koju je već nosila na polo utakmici ovoga ljeta.

Ovo je ujedno i jedno od Meghaninih blistavijih izdanja i razlog zbog kojeg joj modni stručnjaci tepaju nazivajući je modnom nasljednicom pokojne Lady Di.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža