MALI FAUX PAS

Vojvotkinja zabila ruke u džepove i osramotila kraljevsku obitelj

29.10.2018 u 20:52

Bionic
Reading

Meghan Markle nedavno je s princem Harryjem tijekom posjeta Novom Zelandu napravila malu grešku u bontonu – pozirala je za fotografije s rukama u džepovima

Život nije lak za 37-godišnju vojvotkinju od Sussexa – svi paze na sve što radi i govori. Stoga nije ni čudo da se Meghan Markle dogodilo mali propust po pitanju finog ponašanja kad je tijekom fotografiranja u Wellingtonu ostavila ruke u džepovima.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stručnjak za bonton William Hanson komentirao je kako novopečena vojvotkinja i njen princ rado imaju opušten pristup javnosti, no da je Meghan Markle ovaj put malo pretjerala. Hanson je također prilično siguran kako se to neće ponoviti. Dodao je kako su ruke u džepovima ipak 'korak previše u opuštenom i neprofesionalnom' ponašanju za predstavnicu kraljevske obitelji.

'Je li ovo kraj svijeta? Nije. To je samo sitnica u inače besprijekornom ponašanju Meghan Markle koja se lako da popraviti do sljedećeg pojavljivanja u javnosti', zaključio je William Hanson.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Stručnjakinja za govor tijela Judi James nedavno se osvrnula i na gotovo neprekidno držanje za ruke Meghan Markle i princa Harryja. Njeno je mišljenje kako je u pitanju dobar način za sinkronizaciju pokreta i komunikaciju bez govora.

Meghan Markle je trudna i čeka svoje prvo dijete s princem Harryjem. Vojvotkinja bi trebala roditi u proljeće 2019.

Par je tijekom svog posjeta Novom Zelandu posjetio Centar Courtney Creative koji održava programe za mlade koji se žele baviti filmom. Prije Novog Zelanda, Meghan Markle i princ Harry posjetili su Australiju, Fidži i Tongu.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia