LUDO SE ZALJUBIO

Ivu Majoli suprug ostavio zbog druge žene

14.02.2012 u 13:32

Bionic
Reading

Izbornica Fed Cup reprezentacije Iva Majoli prošli tjedan doznala je da joj se brak sa Stipom Marićem raspada zbog njegove navodne tajne romanse s Martinom Kolbas, s kojom ju je čak i upoznao

Kada se vratila iz Eilata u Izraelu, gdje je predvodila našu Fed Cup reprezentaciju, vratila u svoj zagrebački stan te shvatila da u njemu više ne živi njezin suprug te da je nekoliko dana prije njezina povratka odnio ostatak svojih stvari iz stana u kojem su skupa živjeli posljednjih šest godina, Iva je, otkrivaju njezini prijatelji – gotovo zanijemila od šoka. Poljupci i zagrljaji kćerkice, koju nije vidjela gotovo mjesec dana, a koju su čuvali članovi Ivine obitelji i bivša klizačica Idora Hegel, kojoj je Iva vjenčana kuma, dali su joj snagu da izdrži vrlo teške trenutke koji su se katkad činili dugima poput vječnosti.

No vrlo brzo bivša je tenisačica i osvajačica prestižnog Roland Garrosa, doživjela novi šok kad je shvatila da joj se gotovo pred očima raspada brak zbog treće osobe, a ne zbog privremenog međusobnog nerazumijevanja i neslaganja sa suprugom oko nekih životnih pitanja, kao što je to mislila do tog dana. Činjenica da joj se brak raspada zbog druge, njoj potpuno nepoznate žene u koju je, navodno, ludo zaljubljen njezin suprug Stipe Marić, za Ivu je bila, doznaje Story, iznimno bolna spoznaja.

'Povrijedilo me sve što mi se sve vrijeme događalo iza leđa. I da, sve sam doznala zadnja', kaže Iva Majoli za Story

Ako je vjerovati gradskim pričama, kako piše Story, Stipe Marić u tajnoj je ljubavnoj romansi s Martinom Kolbas, mladom ženom kratke plave kose iz Slavonije s kojom ga se često moglo vidjeti u kafiću Babbar u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici, nadomak njegova ureda. Ondje su se, piše Story, često sastajali tijekom prosinca prošle godine, a kemija koja se među njima razvila bila je toliko očita da se par nije više obazirao na začuđene poglede ostalih gostiju, pa su međusobne simpatije nerijetko znali začiniti i javnim poljupcima.