FASHION GURU

Ida i Mia kao da su došle s kupanja iz Stubaka, ne znaš koja je više toga nabacila na sebe

  • 18.09.2023 u 13:23

  • Bionic
    Reading

    Ove subote zagrebačka špica bila je sasvim solidna, bilo je tu svega, od nezanimljivog Dikana (da nam je barem komada pokazao) pa sve do frendica koje kao da su došle s kupanja iz Stubaka

    Iva Majoli, od kada se udala, rijetko posjećuje teniske terene, a više fancy dućane, pa je u ležernom stajlingu dobro parirala Tatjani Dragović - obje su pokazale trendovski model traperica. Ziher se čiča Dikan okrenuo za jednom od njih.

    Ali da se vratimo na zanimljivije frendice koje kao da su bile na kupanju u Stubičkim toplicama, u poznatom Matiji Gupcu.

    • +38
    Poznati na špici Izvor: Profimedia / Autor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

    Ida i Mia - ne znaš koja je više toga nabacila na sebe. Ida si je svezala pederušu oko struka - kad to vidim na ženi, ajde još nekako, ali kad si frajer stavi to na određeno mjesto, stvarno nije lijep prizor. Ali da se vratim na njih dvije.

    Idina leopard torbica i čizme su za nijansu bile bolje od Mijinog ‘banja’ stajlinga. Jest da je to neki njezin stil i borolete su kao in, ali…

    Mora se priznati da je Olja Vori bila najfešn ove subote na špici.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.