'DANAS SAM ČVRSTA'

Ivana o ovisnosti i Mišinom pokušaju samoubojstva

  • Autor: M.B./ Nova TV
  • Zadnja izmjena 08.04.2010 11:23
  • Objavljeno 08.04.2010 u 11:23
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Ivana priznaje da joj je bilo jako teško u životu, pogotovo kada je završila u komuni zbog teške ovisnosti o heroinu, no jako joj je pomogla Mišina supruga Lidija, baš kao i njenom ocu kada je pucao u sebe

Ivana Kovač, pjevačica Magazina i kći Miše Kovača, progovorila je za Novu TV o svojoj ovisnosti i teškim trenutcima koji su se dogodili njoj i njezinoj obitelji.

CROPIX / Tea Cimas

CROPIX / Tea Cimas

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Tea Cimas

'Bilo je teško odrastati uz poznatog oca i kad ti napadaju mamu i kada se plasiraju lažne priče, ali danas ne žalim za tim jer sam zbog toga čvrsta kao stijena i ništa me ne može slomiti.'

Nakon bratove smrti, očevog pokušaja samoubojstva i ovisnosti o heroinu, Ivana Kovač danas kaže da ni sama nije znala da ima toliko snage u sebi.

'Te stvari su se samo počele događati, a čovjek zapravo ne zna koliko je snažan dok mu se ne dogode takve stvari. Tek onda vidi koliki je borac u životu', priča Ivana, koja je bila u komuni zbog teške ovisnosti o heroinu.

Na pitanje kako joj je bilo u komuni, Ivana, naravno, odgovara da je to bila velika borba.

'Bilo je teško, toliko sam puta htjela pobjeći, pakirala sam kofere i planirala bijeg, ali nikada nisam prošla kroz ta vrata. Bojala sam se da neću uspjeti, ali nakon deset mjeseci taj strah je prestao', ispričala je Ivana, koja smatra da svaki ovisnik želi i treba pomoć obitelji.

'Ja sam uvijek govorila da meni ne treba pomoć, ali bila sam u krivu jer ovisnicima treba pomoć. Da možeš sam, ne bi konzumirao to sra*e i ne bi uništavao sebe, svoju obitelj i ljude oko sebe', smatra Ivana koja je jako zahvalna Lidiji, supruzi Miše Kovača, koja joj je jako pomogla u teškim trenucima, baš kao i njenom ocu.

'Ona je došla u naš život kada je Mišo izašao iz bolnice nakon što je pucao u sebe, ja sam tada bila ni na nebu ni na zemlji, a ona je imala 25 godina. Ta žena je dala svu sebe da nam pomogne i ona je bila prva kojoj sam rekla što mi se događa', zaključila je Kovač.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi