VLADAVINA FACEBOOKA

Ivana Banfić i Mirjana Hrga na premijeri filma 'Društvena mreža'

26.10.2010 u 20:00

Bionic
Reading

Film slavnog redatelja Davida Finchera donosi priču o ljudima koji stoje iza stvaranja trenutačno najveće društvene mreže na svijetu

U Movieplexu je večeras održana svečana premijera svjetskog hita Društvena mreža, na kojoj se okupilo mnoštvo poznatih. Među ostalima, film su pogledali Snježana Mehun, Ivana Banfić, Mirjana Hrga i Ana Stunić.

Prije samih projekcija, koje su održane u dvjema dvoranama zagrebačkog Kaptol centra, direktorica Odjela za odnose s javnošću T-HT-a Maja Weber pozdravila je okupljene te istaknula povezanost premijere s T-HT-om – novootvoreni profil na društvenim mrežama koji je tu da, prije svega, sasluša, a zatim informira te zabavi svoje fanove i followere

'Važnost uključenja u community danas je neupitna - svjesni smo da ulazimo na teritorij na kojem su korisnici ti koji kroje pravila i ne toleriraju isključivu reklamu i promociju. Upravo zato ne sjedimo u celebrity dvorani preko puta, već smo na druženje pozvali ljude iz communityja i nadamo se postati ravnopravni pridruženi članovi istog. Htjela bih ovim putem zahvaliti svim članovima internog web 2.0 tima, koji su tjednima marljivo radili, pripremali se i dodatno educirali za rad u novom okruženju. Hvala i kolegama iz agencije Jasno&Glasno koji će vas danonoćno maziti i paziti u slučaju da nam se odlučite pridružiti na Facebooku, Twitteru, YouTubeu ili Flickru. Nadam se da će navedeni profili T-HT-a postati jedna od vaših svakodnevnih web destinacija', istaknula je prije projekcije filma.

Novi uradak slavnog redatelja Davida Finchera ('Sedam', 'Klub boraca') donosi priču o ljudima koji stoje iza stvaranja trenutno najveće društvene mreže na svijetu, Facebooka. Film dolazi u naša kina 28. listopada.