Olybet Automat Klub

Iste nagrade od sad uz lakšu prijavu!

17.01.2023 u 11:20

Bionic
Reading

Jedan klik i par sekundi dijeli vas do Audi A3 i drugih 299 super nagrada

Olybet Automat Klub jednostavnu nagradnu igru uspio je učiniti još jednostavnijom. Od sada do odličnih nagrada dođite uz laku prijavu - prijavite se bilo gdje i bilo kad sve do 2.2.2023 do kada nagradna igra traje. U online registracijskoj formi, ostavite svoje osobne podatke - ime, prezime, datum rođenja i e-mail adresu, i direktno ulazite u bubanj. Fige držite 16.02., kada je javno izvlačenja u Premium Olybet Automat Klubu, Mall of Split, kada će čak 300 sretnih dobitnika podijeliti nagradni fond veći od 71.000€.

Vulkan automat klub postao je Olybet, a zajedno uz svog brand ambasadora, Luku Modrića, ulazak na tržište slavi uz vjerojatno najbolju nagradnu igru do sada. Jer za sudjelovanje nije potreban nikakav ulog, a niti ikakvi drugi skriveni uvjeti. Dok su nagrade veoma izdašne i primamljive. Prijave su moguće na stranici olybetautomatklub.hr, a ako želite duplati svoju prijavu, ostavite iste podatke kod Olybet zaposlenika u najbližem Automat Klubu. Samo ćemo spomenuti da je glavna nagrada Audi A3, a 299 utješnih nagrada sastoji se od najnovijih Samsung TV-a, novih modela iPhone mobitela i drugih popularnih uređaja. A kome bi zasmetalo osvojiti Audi A3 tek tako, zar ne?

Olybet je etabilirano ime koje posluje u skandivaskim zemljama više desetljeća, te je lider u svojoj industriji. Zadnjih godina šire svoje poslovanje i na drugi dio Europe, te su se s lakočom probili na tržišta Italije i Slovačke. Visoka razina pruženja usluga, sigurnost i garancija jedni su od značajki Olybeta koje su igrači prepoznali. Olybet redovno nagrađuje svoju publiku organiziranjem različitih promocija i nagradnih igri, koji ćesto budu besplatne za sudjelovanje, bez zamornih uvjeta sudjelovanja. Ova velika nagradna igra je tek početak, jer od Olybeta možete očekivati i druge promocije koje će zasigurno oduševiti mnoge hrvate - a o kojima promocijama je riječ, saznat ćete uskoro.

Do tada, zaigrajte najlakšu nagradnu igru, u kojoj nemate što za izgubiti. Sretno!