SAD ILI NIKAD

Isplativa investicija: Ove vječne modne komade još uvijek možete ugrabiti na sniženjima

04.08.2019 u 08:05

Bionic
Reading

U svojoj kolekciji u ormaru još uvijek ne posjedujete baloner, kožnu jaknu ili malu crnu haljinu? Neka vas sezonski popusti u trgovinama napokon natjeraju na investiranje u klasične komade s neograničenim rokom trajanja

Trendovi na modnoj sceni pojavljuju se i nestaju brzinom svjetlosti, no pojedini odjevni komadi, obuća i dodaci uspješno odolijevaju zubu vremena, predstavljajući pritom pametnu i dugoročno isplativu investiciju.

Imajući ovu činjenicu u vidu, popularni high street brendovi, usprkos aktualnim trendovima, svake sezone trude se obogatiti ponudu modnim klasicima do kojih ćete lako doći zahvaljujući sezonskim sniženjima.

Mala crna haljina, bijela košulja, baloner ili klasična kožna obuća samo su neki od komada koji godinama slove za modne klasike kojima ne možete pogriješiti, a prvenstveno je riječ o odjeći i obući jednostavnog i bezvremenskog dizajna što će u kombinaciji s trendovskim komadima svaki put izgledati svježe i aktualno.

  • +4
Baloneri na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako police trgovina već naveliko vrve komadima namijenjenima novoj modnoj sezoni, ljetna sniženja još uvijek su aktualna, a upravo ona predstavljaju odličnu priliku da svoju postojeću kolekciju u ormaru obogatite vječnim modnim komadima koje već dugo odgađate kupiti.

  • +33
Bezvremenski komadi na sezonskom sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: promo