NA PROMO TURNEJI

Isklesani trbušnjaci u prvom planu: Emily Blunt plijenila poglede u efektnom stajlingu

13.03.2024 u 11:50

  • +3

Emily Blunt

Izvor: Profimedia / Autor: SUZANNE CORDEIRO / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Svega nekoliko dana od dodjele Oscara, na kojoj je pozornost plijenila u svjetlucavoj haljini modne kuće Schiaparelli, glumica Emily Blunt stigla je u Austin i ponovno privukla pozornost

Sa kolegom Ryanom Goslingom, koji je obilježio ovogodišnju dodjelu Oscara, 41- godišnja zvijezda filma 'Oppenheimer' stigla je na novo izdanje festivala SXSW u Austinu - u sklopu promo turneje filma 'The Fall Guy'.

U ovoj akcijskoj komediji, osim Blunt i Goslinga, glume zvijezde poput Jasona Stathama i najizglednijeg novog tajnog agenta 007, engleskog glumca Aarona Taylora-Johnsona.

Za njezinu premijeru u Austinu, Blunt je s dugogodišnjom stilisticom Jessicom Paster osmislila look kojim je potpuno dominirao crno - bijeli komplet kardigana i visoko rezanog topića ukrašenog gumbima.

Upečatljivog uzorka rombova, spomenuti komplet na Blunt dio je pre-fall kolekcije modne kuće Balmain, a s njim je u glavni fokus stavila isklesani torzo, u čemu joj je pomogao i odabir crnih hlača niskog struka.

Par klasičnih bijelih tenisica i frizura konjskog repa oplemenjena sjajnim, visećim naušnicama, Emily Blunt pomogli su zaokružiti ovo efektno izdanje.