AARON TAYLOR-JOHNSON

Kladioničari polažu velike nade u njega: Hoće li ovaj glumac postati novi James Bond?

12.05.2023 u 17:23

Bionic
Reading

Nakon što se 2021. godine Daniel Craig službeno oprostio od uloge Jamesa Bonda, ne prestaju spekulacije o tome tko će postati novim britanskim tajnim agentom

Posljednje dvije godine nagađa se tko će preuzeti ulogu tajnog agenta 007 i naslijediti Daniela Craiga, a posebice na kladionicama gdje se u posljednja 24 sata značajno promijenilo stanje na vrhu liste potencijalnih kandidata.

Kladioničari kao novog Jamesa Bonda sada najviše vide Aarona Taylora-Johnsona, britanskog glumca koji je, prema navodima, obavio testno snimanje u studiju Pinewood s Bondovom šeficom Barbarom Broccoli i pritom ju oduševio te postao glavnim favoritom za dobivanje uloge čuvenog agenta.

Iza 32- godišnjeg Aarona na drugo mjesto na kladionicama smjestio se glumac James Norton, kojeg prati ‘Superman’ Henry Cavill, britanska zvijezda Tom Hardy i glumac Richard Madden na petom mjestu.

‘Zabilježen je značajan porast podrške iza Aarona u posljednja 24 sata u našem klađenju za sljedećeg Jamesa Bonda’, za medije je otkrio John Hill, vlasnik britanske kladionice Coral.

Nakon što je u pet filmova utjelovio britanskog tajnog agenta, Daniel Craig odlučio se oprostiti od ove uloge koja mu je obilježila karijeru.

Glumac Taylor –Johnson kao najizgledniji kandidat za Jamesa Bonda prema prognozama kladioničara, zahvaljujući svojoj fizičkoj transformaciji nedavno je postao zaštitnim licem donjeg rublja s potpisom Calvina Kleina.

James Bond Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia