gledala ga je od kuće

Ova ljubavna gesta mnogima je promakla: Evo kako je Ryan Gosling začinio spektakularan nastup

12.03.2024 u 08:17

Bionic
Reading

Eva Mendes tradicionalno iz udobnosti doma prati premijere i javne nastupe životnog partnera Ryana Goslinga, koji joj je na dodjeli Oscara posvetio dio nastupa

Ryan Gosling svojom je spektakularnom izvedbom pjesme 'I'm Just Ken' obilježio sinoćnju dodjelu Oscara, a sve je začinio i jednom ljubavnom gestom koja je mnogima promakla.

Na samom kraju nastupa slavni glumac primio je privjesak sa svoje ogrlice i poljubio ga ispred kamere, praveći pritom oblik srca s prstima. Fanovi su izdvojili ovaj trenutak u videima na društvenim mrežama i krenuli spekulirati je li ova posveta upućena Evi Mendes.

Drugi su pak isticali da bi mogla biti posvećena i njegovom preminulom psu Georgeu, kojeg Gosling često spominje iako je uginuo 2016. godine. Naime, glumac još uvijek nosi njegov privjesak na lančiću oko vrata.

No, sve se razjasnilo kada je Goslingov stilist na društvenim mrežama objavio prizore izrade slova 'E' na 3D printeru, pa je postalo sasvim jasno da je gesta, ipak, posvećena upravo Evi.

Njegova dugogodišnja partnerica sve je pratila od kuće te je i sama privukla pozornost simpatičnim komentarom na društvenim mrežama.

'Odveo si Kena sve do Oscara, RG. Sad dođi kući, moramo smjestiti djecu u krevet', napisala je Mendes pozirajući u sakou u kojem je Gosling nastupio.

Nije se pridružila Goslingu na ovogodišnjoj ceremoniji jer su davno odlučili da na takve događaje neće dolaziti u paru, a uz glumca je bila starija sestra Mandi, koja ga je pratila i kada je bio nominiran za ulogu u filmu 'La La Land'.

Gosling i Mendes u vezi su od 2011. godine kada su se zbližili na setu filma 'Grijesi očeva'. Imaju dvije kćeri; Esmeraldu Amadu (9) i Amadu Lee (7) koje pažljivo čuvaju od svjetla reflektora, baš kao i sve segmente svog privatnog života.

  • +9
Najgore odjeveni na 96. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: AMPAS / Zuma Press /Jennifer Bloc / INSTAR Images / Jennifer Bloc / imago stock&people / Todd Williamson / Shutterstock Editorial / Profimedia