LJUBAVNI TROKUT?

Iscurili novi detalji o prekidu Daniele i Olivera

02.01.2013 u 10:25

Bionic
Reading

Mnoge je iznenadio prekid veze Olivera Frljića i Daniele Trbović, a o razlozima se još nagađa

Kako piše Story, Oliver i Daniela prekinuli su u listopadu, a tri mjeseca kasnije sve je postalo jasnije. Otkrilo se da je hvaljeni redatelj navodno četiri mjeseca u tajnoj vezi s glumicom Lindom Begonjom. Radili su na predstavi 'Gospođa ministarka' gdje su se zbližili. Za vezu se doznalo kad su se prošetali Lindinim Zadrom zaljubljeno se držeći za ruke.

Linda Begonja (40) nije željela komentirati što se događa između nje i četiri godine mlađeg redatelja.

'To je naša stvar i ne želim govoriti o našem odnosu. Voljela bih nešto vrijedno zadržati za sebe', rekla je Begonja za Večernji list neizravno potvrdivši da ponovno ljubi.

Kazališnu krugovi su bili navodno iznenađeni tom novom vezom, jer se tijekom proba u Kerempuhu nije moglo ništa naslutiti. Linda Begonja je prije nešto manje od godinu dana izjavila kako je biti zaljubljen divan osjećaj.

Ni popularna voditeljica Daniela nije željela ništa komentirati: 'Ne želim ništa komentirati. Ne tiče me se Oliverov život.'

Daniela i Oliver bili su zajedno gotovo tri godine, a i živjeli su zajedno.

'Nije isto izlaziti s nekim ili živjeti s njim. Mi smo odmah počeli živjeti zajedno jer nismo znali kako bismo drukčije to izveli s djetetom i putovanjima', rekla je jednom prilikom Daniela.