ne propustite priliku

tportal vas nagrađuje – osvojite vrijednu nagradu!

21.07.2023 u 17:06

Bionic
Reading

Osvojite iRobot robotski usisivač i olakšajte si svakodnevicu

Ubrzani tempo života i svakodnevne obaveze često ostavljaju malo vremena za kućne poslove poput čišćenja. iRobot usisivači omogućavaju ljudima da uštede vreme jer mogu čistiti prostor dok su oni zauzeti drugim stvarima ili čak dok nisu kod kuće. Prisutnost ovakvog robota pomagača u domaćinstvu, doprinosi olakšanju svakodnevnih obaveza i stvaranju ugodnijeg okruženja za život.

Upravo smo zato nekog od naših čitatelja, odlučili nagraditi Roomba i7 (i7158) modelom iRobota i omogućiti vam više vremena za vašu obitelj, ležerniji pristup u obavljanju svakodnevnih aktivnost te naravno, više vremena za sebe.

Ovaj inteligentni usisavač donosi niz naprednih značajki i prednosti koje ga čine iznimno praktičnim za svakodnevno čišćenje doma.

Pametno kartiranje

Roomba i7 koristi tehnologiju kartiranja iRobot Imprint Smart Mapping kako bi skenirao i mapirao vaš dom. Na temelju ovih podataka, usisavač pamti raspored prostorija i prilagođava se za optimalno i učinkovito čišćenje.

Personalizirano čišćenje

Zahvaljujući tehnologiji pametnog kartiranja, možete jednostavno odabrati koje prostorije želite očistiti i kada. Također, možete postaviti virtualne zidove i područja koje želite zaobići kako bi se prilagodili vašim potrebama.

Moćno usisavanje

Roomba i7 opremljen je snažnim usisavačem koji može ukloniti prašinu, dlake kućnih ljubimaca i ostale nečistoće s raznih podova, uključujući tepihe i tvrde podove.

Opremljen je značajkom nazvanom "Dirt Detect" koja omogućuje usisavaču prepoznavanje prljavih područja i koncentriranje čišćenja na tim mjestima kako bi se osigurala temeljita čistoća.

30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 40 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

Roomba i7 (i7158) je izvrstan izbor za one koji žele uživati u čistom domu bez napora. Njegove napredne značajke, uključujući pametno kartiranje, personalizirano čišćenje i samopražnjenje, čine ga pametnim i učinkovitim pomoćnikom za održavanje higijene u vašem domu.

Da biste sudjelovali u nagradnom natječaju potrebno je prijaviti se putem obrasca niže, te odgovoriti na vrlo jednostavno pitanje koje je skriveno unutra. Nikad nije bilo jednostavnije doći do iRobot kućnog pomagača bez kojeg više nećete moći zamisliti život - sretno svima! Dobitnik je Braco Tonći Bonić-Babić.

Prilikom prijave na nagradnjaču pristajete na to da iRobot (Eurorobot d.o.o.) može koristiti vaše podatke u marketinške svrhe.