REKORDERKA

Internetska pohotnica spavala sa 200 muškaraca

02.02.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Većina žena na internetu traži odjeću, cipele ili kozmetiku, no ne i 25-godišnja Louise Grant. Ona surfa webom kako bi se dogovorila za seks s potpunim strancem

Dosad je Louise spavala sa 200 muškaraca koje je upoznala preko interneta. U prosjeku svakih pet dana nađe novog muškarca, a jedanput je istoga dana bila s tri različita muškarca.

Priznala je da ju uzbuđuje neobavezni seks s muškarcima koje tek upozna.

'Ne mogu vam opisati osjećaj kada nekog tek upoznam i kad znam da ćemo nekoliko sati kasnije trgati odjeću. To je zarazno', priznala je Louise, dodajući kako je bolje upoznati muškarce preko interneta nego u klubu. Za razliku od svojih prijateljica, ona tipove s kojima izlazi provjeri prije nego ugovori sastanak.

Ovakav način traženja partnera i seksa Louise iz Manchestera počela je prakticirati prije tri godine kada se razišla sa zaručnikom. Osjećala se usamljeno, pa se ubrzo uključila na stranicu za odrasle passion.com, na kojoj je mogla pronaći muškarce za neobavezan seks.

U svom profilu napisala je da je zločesta i da želi eksperimentirati. Onaj tko je želi upoznati neka joj se javi. Nije dugo trebalo da bude zatrpana porukama zainteresiranih muškaraca. Bila je polaskana jer oni svi žele biti s njom. Učlanila se i na još nekoliko siteova za odrasle. Svakog dana nakon posla žuri kući kako bi provjerila poruke. Kad je krenula s ovim intimnim druženjima, za mjesec dana znala je upoznati četiri muškarca, a sada se broj popeo na dva tjedno.

'Ne brojim koliko ih je bilo dosad, ali mislim da se broj vrti oko 200 muškaraca', rekla je Louise.

U jednom danu spavala je s tri muškarca. S Paulom je spavala u hotelu Hilton u Manchesteru, na red je zatim došao Chris koji je volio svinganje. To joj nije bilo dovoljno pa je navečer dogovorila sastanak sa 40-godišnjakom nalik na Georgea Clooneyja. Ovakvim životom je zadovoljna. Ne mora trpjeti hrkanje, laži, ne mora pripremati večere i smatra da je rođena pod sretnom zvijezdom.

Kaže da će se jednog dana smiriti, ali za sada uživa u ovakvoj vrsti zabave.