italija na tanjuru

Inspirirani Sorrentom: Instagram je poludio za ovim tanjurima koji nagoviještaju ljeto

23.02.2023 u 11:49

Bionic
Reading

Rajčice i limuni mnogima su ključne namirnice tijekom ljetnih mjeseci. Bilo da radite limunadu ili pijete limoncello, jedete šalšu ili svježe domaće rajčice - ove namirnice osigurat će vam potrebne vitamine, ali i razveseliti vaše nepce. Najdraže motive ljeta odsad možete pronaći i na slatkim tanjurićima i zdjelama s potpisom popularnog švedskog brenda

Kada ste pospremili tanjure namijenjene božićnim praznicima, popularni motivi orašara i imela uredno čekaju sljedeću sezonu, vrijeme je da se posvetite planiranju vaših proljetnih i ljetnih stolova koji jedva čekaju da ugoste obitelj i prijatelje na najfinijim okupljanjima. Motivi koji evociraju toplo vrijeme svakako su voće i povrće, a posebno limuni - vječiti simboli ljetnog osvježenja. Upravo to se nalazi na tanjurima koje je nedavno lansirao popularni švedski lanac odjeće, ali i kućnih dekoracija.

Na Instagram profilima sve češće možemo vidjeti kako influencerice već kreću opremati svoje kolekcije tanjura na kojima će poslužiti lagana ljetna jela i gostima servirati nove recepte, a posebno zanimljivi su najnoviji tanjuri s potpisom H&M Homea.

U ponudi su trenutno dvije verzije tanjura i jedna zdjela, a sve u šarenim motivima koji nedvojbeno podsjećaju na talijansku obalu, posebice Sorrento i Positano.

Jedan tanjur je u morskim plavim nijansama, a u sredini se nalaze dva limunčića. Druga verzija je u toplijim nijansama, obrubljen je crvenim i bijelim prugicama, a u sredini je rajčica. Limun koji evocira limunadu, a rajčica kao glavni sastojak omiljene ljetne šalše - ima li išta 'ljetnije' od toga?

  • +4
H&M Home Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M Home

U ponudi je i zdjela u zelenim tonovima koja također nosi ukras žutih limuna. Savršena je za salatu, ali i za veliku šarenu voćnu salatu koja je izvrstan i lagan desert.

Tanjure ćete pronaći po cijeni od 10 eura, a šarmantnu zdjelu za 20 eura.

Ove slatke tanjure kombinirajte uz šarene staklene čaše u kojima ćete servirati hladnu limunadu s ledom, a vaši prijatelji i obitelj za stolom bit će oduševljeni lijepom dekoracijom te ugodnom atmosferom vašeg stola.