NEZABORAVNO LJETO

Indira Vladić ulovljena u ludim igricama u plićaku

31.07.2013 u 20:37

  • +6

Colonia na ljetovanju

Izvor: Promo fotografije / Autor: klinka.com.hr

Bionic
Reading

Grupa Colonia, kao i svake godine, ljeto provodi radno, no ove su godine, čini se, uspjeli spojiti ugodno s korisnim. Tako su za svoju ljetnu oazu odabrali luksuzni novouređeni Hotel Ivan, u šibenskom Solarisu

Indira će u društvu Tomislava Jelića Kamenog, njegove supruge Nikoline i njihove troje djece provesti desetak dana uživajući u ovom prekrasnom kompleksu, i po cijele dane ludovati u atraktivnom Aquaparku. Grupu očekuju i već unaprijed dogovoreni koncerti na koje će putovati iz svoje ljetne oaze te se nakon koncerata tamo i vraćati.

Grupa trenutno na koncertima promovira aktualni album 'Tvrđava' koji je svjetlo dana ugledao na Valentinovo ove godine, a s kojeg su već poznati hitovi 'Kap tvoje ljubavi', 'Tako ti je mali moj', 'Laž za laž', 'Srce nikad ne laže' i 'Hladna soba'. Po povratku u Zagreb očekuju ih pripreme za snimanje novog spota te predstavljanje novog singla sa spomenutog albuma. O kojem se singlu radi, grupa će nam otkriti početkom rujna.

'Navikla sam da nam je ljeto radno, i da si u to vrijeme ne mogu priuštiti odlazak na more i ljenčarenje. Upravo zbog toga, oduševljena sam što smo ove godine odabrali Hotel Ivan kao našu oazu iz koje putujemo na koncerte. Ne pamtim kad mi je bilo ovako lijepo i kada sam tako uživala. Hotel nam nudi sve što nam je potrebno, a posebno uživam u igri s Tomislavovom djecom. Vraćaju me u djetinjstvo i pored njih se osjećam kao djevojčica. Igramo se pištoljima na vodu, ludujemo u Aquaparku, odmaramo na bazenima ispijajući koktele. Kad djeca popodne spavaju ja uživam ispod suncobrana čitajući 'Pedeset nijansi sive' i nezamjenjivu Žuži Jelinek 'Žene, osvajajte'. Moram se u Zagreb vratiti pametnija, a nema boljeg savjetnika od Žuži', s ushićenjem je rekla Indira, zadovoljna što je u šibenskom Solarisu pronašla utočište za odmor i oazu za ljetne gaže.