JEDNOSTAVNO BLISTA

Indira otkrila trikove seksi izgleda

18.04.2013 u 10:48

Bionic
Reading

Indira Vladić naprosto blista. S mladenačkom frizurom nalik na Pink, vitkom linijom i zaraznim osmijehom, otkrila nam je neke tajne svoje ljepote, zašto drži stranu žena, što kod muškarca ne može tolerirati, ali i koja je njezina dobitna seksi kombinacija

Kako izgledaju vaši kozmetički rituali? Vrlo sam jednostavna po tom pitanju: umiti se, oprati zube, staviti kremu - obožavam Dior i koristim kremu za zreliju kožu. Nema tu ništa posebno. Rijetko kada izlazim bez šminke.

Kad ste sebi najljepši? Sa šminkom, nemojmo se zavaravati. Zafrkavaju me - joj, baš si nam lijepa, mlađahna... Nemojte me muljati! Previše sam realna i znam kako izgledam. Šminka je jutarnji ritual koji je neizbježan i koji je uvijek tu. Ali naravno, kad imam krpu u ruci, kad čistim i usisavam podove, onda sam u najgorem izdanju.

Koji trik vam pomaže da se osjećate više seksi? Kad imam dosadnjikavu crnu kombinaciju, nabacim crveni ruž, frizuru i osmijeh. To je dobitna kombinacija. Priuštila sam si u zadnje vrijeme masažu, iako sam prije bila lijena za takve tretmane, i otkrila sam nekiruršku liposukciju. Poradit ću na trbuščiću i na vječitoj narančinoj kori. Aktivna sam koliko mogu. Inače moram puno paziti jer kada imam koncerte, pada mi imunitet i gubim glas. Ali tu je moj trener i, kad uhvatimo ritam, rezultat ne izostaje.

Što ne tolerirate kod muškarca?
Muškarac može imati i mali pivski trbuščić. Ali u principu volim uredne muškarce, koji drži do sebe, koji pršti samopouzdanjem - to su oni koji će mene zaintrigirati.


Najveća greška kod uljepšavanja? Uvijek sam oči iscrtavala prejako. Po tom sam pitanju znala zaglibiti. I obožavam rumenilo. To mi je točka na 'i'.

Koje greške primjećujete kod drugih?
Za žene uvijek nađem opravdanje.Mi žene se moramo držati zajedno. Ako je napadno obučena, možda joj je bio loš dan. Držim stranu žena. Dečki se puno više druže i drže zajedno. Mislim da i mi žene trebamo biti malo više zajedno.