beauty savjeti

[VIDEO] Ovo je šest najčešćih mitova o njezi kože lica

29.10.2021 u 19:14

Bionic
Reading

Na izgled kože lica utječe značajan broj faktora, od genetike, prehrane, vremenskih uvjeta pa do dnevne rutine njege, no često možemo naići i na gomilu, najčešće neistinitih mitova

Umjesto da traže savjet dermatologa, potrošači sve više dobivaju informacije s digitalnih kanala. Gotovo polovica ispitanika CeraVeove ankete provedene u srpnju ove godine odgovorila je da su ove godine povećali korištenje društvenih mreža, a 48 posto ispitanika kaže da su im internet i tisak predstavljali glavni izvor informacija za savjete u vezi s pravilnim čišćenjem lica. Prošle godine tako su internet i tisak utjecali na njih više od izravnih preporuka obitelji i prijatelja. Unatoč ovom porastu utjecaja digitalnih medija na navike čišćenja lica, ispitanici su razumjeli da moraju pažljivo birati kojem sadržaju vjerovati. Zanimljivo je da se dvoje od troje (67 posto) ispitanika složilo da internetski savjeti o njezi kože nisu uvijek točni.

Upravo internetom kolaju i neki mitovi o njezi kože, a koji najčešće nisu točni pa ćemo vam u nastavku izdvojiti neke od njih.

Pogledajte šest najčešćih mitova o njezi kože lica.

Izvor: Wochit / Autor: Wochit