ODVLAŽIVAČ ZRAKA THEO

Imate li problema s vlagom i ne znate kako ga riješiti? Imamo savršeno rješenje za vas

21.01.2020 u 14:38

Bionic
Reading

Pojava vlage u domu alarm je za uzbunu jer ima ekonomske i estetske posljedice, ali i izravno ugrožava i zdravlje. Štetna je kako za djecu, tako i za alergičare i osobe oslabljenog imuniteta, a uz sve to i poskupljuje troškove grijanja i u konačnici šteti domu u kojem živimo jer stvara ružan izgled na zidovima, koji u ekstremnijim situacijama stvara i neugodan miris

Loše izvedeni ili dotrajali krovovi, pukotine u zidovima, prodiranje vode zbog puknuća cijevi, nepravilno grijanje, kondenzacija na nedovoljno grijanim zidovima u starim i loše izoliranim zgradama, sušenje rublja u zatvorenom prostoru... Ovo su samo neki od najčešćih uzroka pojavljivanja vlage u našim domovima.

Taj problem mnogi često ignoriraju, a sve u nadi kako će se ista i sama povući, no, to se bez određene pomoći rijetko događa, a ako je u određenom periodu ne dovedete na optimalnu razinu, ne ginu vam gljivice i plijesan, a s tim i mnoge bolesti koje one nose. Vječito zamagljeni prozori, tapete koje se odljepljuju sa zidova, crno oko odvoda, ali i mrlje na zidovima u žutim i smeđim tonovima, sve su to naznake da je vaš dom već dulje vrijeme omiljeno mjesto za sakupljanje vlage.

U takvim uvjetima zasigurno nitko ne želi živjeti, stoga ne čudi što sve više ljudi za svoje domove nabavljaju odvlaživače zraka kako bi postigli optimalnu vlagu u kućanstvu koja je, prema najnovijim istraživanjima, između 40 i 60 posto. Ima li razlike u odvlaživačima?

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Naravno da ima, jer ne pružaju svi ono što bi doista trebali, a najbolji omjer kvalitete i cijene pronaći ćete u odvlaživaču zraka imena THEO, kojeg proizvodi švicarska tvrtka Stadler Form, specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka.

Riječ je o modelu koji u sebi ima integrirani higrostat s mogućnošću postavljanja vlage na 40%, 50%, 60%, moguć je i kontinuiran način rada, a sadrži i brojač s podesivim radnim vremenom od 1 do 7 sati, nakon čega se automatski gasi. Kako bi ga bilo što lakše prenositi po prostorijama, THEO ima i praktičnu ručku.

Ono po čemu je ovaj model poseban njegova je jednostavna elegancija u kombinaciji s vrhunskim performansama, zahvaljujući kojoj učinkovito uklanja suvišnu vlagu iz zraka. Njegova snaga je impresivna - riječ je o 10 l po danu, što je idealno za prostorije površine do 40 m² / 100 m 3.

Ovlaživač zraka Theo Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kada završi sa svojim radom, ili se spremnik za vodu napuni, THEO se automatski isključuje, a ako dulje ostaje sam kod kuće, drenaža je jednostavna zahvaljujući isporučenom crijevu.

Dobra je vijest da isti trenutno možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 1699 kuna, a kupnjom istog zasigurno nećete pogriješiti. Osim modela THEO, u ponudi se nalaze još dva modela - ALBERT LITTLE i ALBERT.

Osigurajte optimalnu kvalitetu zraka i ugodan osjećaj u svom domu ili uredu na vrijeme jer od 08.01.2020. do 15.03.2020. ili do isteka zalihe možete nabaviti THEO po akcijskoj cijeni od 1699,00 kn, ALBERT LITTLE po maloprodajnoj cijeni od 2699,00 kn i ALBERT po maloprodajnoj cijeni od 3899,00 kn. Odvlaživače zraka možete kupiti kod slijedećih ovlaštenih prodavatelja: Stadler Form Hrvatska, Elipso, Emmezeta, Svijet Medija, eKupi, Links. Više o akciji i proizvodima možete pogledati ovdje.