BRANKA KRSTULOVIĆ:

'Imam boljih i lošijih trenutaka'

15.04.2014 u 13:53

Bionic
Reading

Branka Krstulović voli hrvatski dizajn. Iznimno cijeni Matiju Vuicu, sviđa joj se Boris Pavlin, a rad A'marie prati već godinama

Branka Krstulović je na SCHWARZKOPF Cro A Porteru s posebnim veseljem pogledala reviju torbi Mariposa svoje drage prijateljice i bivše cimerice Kristine Bradač, a ona je još jednom pokazala da sve što naumi uspije realizirati.

'Znala sam da ona to može, znala je i ona, ali imala je mali strah. Drago mi je što je na kraju, kad je izašla nakon revije, imala veliku podršku publike. Meni su torbe jako lijepe. Bez problema bih dvije-tri odmah stavila u svoj ormar i sigurno hoću jer stvarno najviše volim torbe…', rekla nam je Branka, otkrivši nam i kakva je kuharica.

'Jesam li dobra kuharica? To biste trebali pitati mog supruga. Mislim da sam super, ali ima boljih i lošijih trenutaka. Najgora sam kad mi dolaze gosti. Kad smo doma samo mi, onda mi ide, a valjda me trema 'spuca' kad mi dolaze goste', smije se Branka i za skorašnje blagdane najavljuje tradicionalni meni. 'Ne eksperimentiram, nego se radije držim provjerenih stvari', dodaje Branka, ističući da svoju liniju održava šetnjama s jednogodišnjom sinom Dinom.

'S bebom sam dosta u šetnji, koristim ovo lijepo vrijeme. Nekad kad i ne bih van, moram zbog bebe', kaže Branka, dodajući da iznad svega cijeni jednostavnost.

'Volim traperice, dobru torbu, a na to sve može ići obična bijela majica. Možda uvijek izgledam dotjerano, ali to više zbog toga jer me srećete na događanjima. Privatno stvarno više volim jednostavnost', kaže lijepa Branka.