OSVAJA STILOM

Ima 65 godina i ovako nosi Zarinu novu neodoljivu suknju

31.01.2024 u 10:40

Bionic
Reading

Da komadi s potpisom Zare pristaju damama različitih dodnih skupina, svojim stajlinzima već su dale naslutiti modne seniorke s Instagrama, poput 65- godišnje Ane Basterre iz Bilbaa

Velika ljubiteljica mode i dizajna interijera, Španjolka Ana Basterra, svojim Instagram profilom inspirira žene svih generacija. Poput sunarodnjakinje, plus age influencerice Carmen Gimeno, ova 65- godišnjakinja uživa eksperimentirati s odjećom, njihovim uzorcima, teksturama, kao i efektnim dodacima.

Jedan od njezinih posljednjih lookova uključivao je Zarinu midi suknju plisiranog kroja, koja osvaja izgledom koliko i cijenom od 40 eura.

Zarina suknja Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Svijetlo sivom bojom i univerzalno laskavim dizajnom, ova Zarina suknja donosi brojne opcije za nošenje, a 65- godišnja Španjolka kombinirala ju je s klasičnim komadima.

Bijela košulja kao neprolazni klasik u ormaru i tamno sivi sako sa tankim prugicama kombinacija je kojom je začinila ovu Zarinu suknju, dok se po pitanju obuće opredijelila za salonke od brušene kože u paru s debelim grilonkama. Idealan zimski look.