SEKSI GLUMICA

Ikona stila otkriva tajne svog opako dobrog izgleda

24.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Dok neke zvijezde kupuju odjeću samo zato da bile dio holivudskog neba, druge istinski uživaju u tome i nameću nove stilove. Jedna od takvih spretnih zavodnica je i ikona stila - Blake Lively

Ljepotica Blake Lively popularnost je stekla u seriji 'Tračerica', ali se i vrlo brzo etablirala kao zvijezda koja se zna obući. Prepoznali su je i u modnom svijetu pa ju je tako Karl Lagerfeld odabrao da bude Chanelova ambasadorica, zbog Anne Wintour je išla na pariški tjedan mode kao njena predstvanica, a za Gucci je, pak, reklamirala parfem.

Lijepa glumica je za Who What Wear otkrila što je njoj u tom svijetu mode i ljepote najvažnije i bez čega ne može.

Blake voli klasične stvari pa će tako od torbica njezin favorit biti Chanel iz kolekcije 'Boy bag'. Otkrila je da joj se takve stvari sviđaju jer su klasične, ali ipak s nekim novim i osvježavajućim detaljima.

2. Parti đir

Poput svake slavne ljepotice, i Blake se često pojavljuje na raznim događanjima, a za takve prilike rado se sredi od glave do pete. Jedna od njoj dragih stvari, koje opisuju što voli, jest mini suknja na preklop prepuna živopisnih boja i uzoraka, a potpisuje je Matthew Williamson

3. Dodaci

Omiljeni dodaci su joj i nekoliko komada koje nosi vrlo često. To je, primjerice, poznati Burberry baloner pa remen od kašmira s potpisom Brunello Cucinelli ili pak Wolford tajice i Louboutinove gležnjače.

4. Jednostavne stvari

Glumica će rado svoj stil upotpuniti i jednostavnim komadima pa je zato spomenula običnu bijelu majicu Jamesa Persea koja je idealna za bezbroj kombinacija.

5. Samo za hrabre

Više je puta pokazala da se ne boji obući određene komade odjeće i, štoviše, rado će pokazati da je drugačija od drugih. Zato je vjerojatno i izdvojila Burberry Prorsum baloner u boji metala, u kojem će je apsolutno svatko primijetiti bez obzira na to je li ljubitelj mode i odobrava li takav stil.