ZA SVAKOG PONEŠTO

Ikea lansirala iščekivanu blagdansku kolekciju

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 06.11.2017 13:17
  • Objavljeno 06.11.2017 u 13:17
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Ovogodišnja Ikeina božićna kolekcija inspirirana je zimom na dalekom Islandu, a u njoj prevladavaju predmeti izrađeni od vunenog filca, kože obojene prirodnim bojama i drva obrađenog tako da izgleda što prirodnije

Među blagdanskom kolekcijom nalazi se ograničena kolekcija namještaja i predmeta za opremanje doma Vasaad, a karakterizira je industrijski 'štih'. Dizajneri Knut i Marianne Hagberg inspirirali su se okruženjem, metodama izrade i materijalim kao i Ikeinim proizvodima iz prošlosti. Rezultat je kolekcija sirovog, autentičnog izgleda – stol, stolica, klupa, svijećnjak, tepih, prekrivači, komoda, košara za drva koji se uklapaju u svaki blagdanski postav.

  • +102
  • +99

Ikeina blagdanska kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ikea

Decentno stilizirani tanjuri i zdjelice iz nove zimske kolekcije učinit će da i najjednostavnija jela izgledaju poput najsvečanije gozbe. 

Uz dekorativne lampice dnevna soba postat će udobno i toplo mjesto za hladne zimske večeri, ali će pritom i zablistati u pravom blagdanskom ozračju. U blagdanskoj kolekciji nalaze se i svi alati za lakšu pripremu domaćih, ručno rađenih svečanih kolačića za prijatelje i obitelj.