IN FLAGRANTI

Igor i studentica izmjenjivali poljupce

19.11.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Igor Cvitanović ipak ljubuje s mladom studenticom medicine, a da je to doista istina, pokazuju fotografije na kojima nježno izmjenjuje poljupce i zagrljaje s mladom studenticom na proslavi svog rođendana u klubu Sokol

Iako je bivši nogometaš Igor Cvitanović čitavu priču oko razvoda od supruge Marije Cvitanović demantirao, magazin Story objavio je fotografije iz kojih se jasno vidi da je Igor na svom rođendanu doista bio u društvu atraktivne brinete, što dodatno potvrđuje da je brak dvoje supružnika pri kraju.

Poljupci i zagrljaji Igora i perspektivne, mlade studentice medicine, snimljene u klubu Sokol na dan Igorova rođendana, dokazuju da par ne skriva svoje uzajamne emocije. Uz fotografije, koje su sasvim dovoljne, stoji i dalje podatak koji dolazi od Cvitanovićevih susjeda, a to je da Marija u domu na Bukovačkoj cesti nije viđena mjesecima, a kamoli da je par viđen zajedno.

Viđena je jedino jutro nakon proslave Igorova rođendana, u društvu prijateljice koja joj je pomogla nositi nekoliko kofera. Taj susret prošao je mirno, za razliku od onog prošle srijede, kad je došlo do verbalnog sukoba.

Naime, kada je Marija stigla pred njihov stan, Igoru je navodno rekla da će promijeniti brave, da stan glasi na njezino ime te da neka ide kod svoje mlade prijateljice. Na te njezine riječi, piše tjednik, on je pobjesnio, Mariju izbacio na hodnik, a torbu joj bacio niz stube, zbog čega su se sve stvari razletjele.

Zatim ga je ona navodno pljunula, a on je njoj zatvorio vrata pred nosom. Marija se rasplakala te glasno viknula: 'Gade, ostat ćeš na cesti', a to su navodno čuli gotovo svi stanari. Od prošle srijede, kada se sve dogodilo, Marija Cvitanović je nedostupna, a priča se i da je na neko vrijeme napustila grad kako bi sredila misli, dok je Igor viđen u kvartu, kako odlazi i dolazi svojim crnim BMW-om.