U KOMBINACIJI S TENISICAMA

Idealno u svakoj prilici: Lejla Filipović odijelo je sparila s najjednostavnijim komadom kojeg baš svatko ima u ormaru

04.01.2023 u 17:15

Bionic
Reading

Sa svojim suprugom, glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem, lijepa Lejla 'skoknula' je do susjedne Italije, a sudeći po objavama na Instagramu, tamo su se uputili zbog dobrog shoppinga. A čak i kada odlazi u kupovinu, Lejla ne propušta priliku da još jednom oduševi sve svojim modnim igrama

Otići u europsku, ali i svjetsku, prijestolnicu mode bez povećeg kofera, po mogućnosti praznog, nezamislivo je za ljubiteljice mode. Milano je dom najpoznatijim dizajnerskim kućama, a ako se dobro pripremite, neće vam promaknuti ni outlet s dizajnerskim imenima, gdje ćete pronaći odlične komade po povoljnijim cijenama nego u Hrvatskoj.

Zna to dobro i bračni par Filipović koji je, kako su otkrili na Instagramu, ovih dana 'skoknuo' do Milana gdje će, između ostalog, obaviti i dobar shopping.

No, nama je za oko zapela fotografija bivše misice Lejle Filipović nastale na vjerojatno najpoznatijoj lokaciji za fotografiranje, onoj u Galleria Duomo Milano, odnosno Galeriji Vittorio Emanuele II, najstarijoj talijanskoj trgovačkoj galeriji i glavnoj znamenitosti u tom gradu.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Lejla je pozirala u odijelu kariranog uzorka, specifičnom po razrezima na dnu hlača, a svojom je kombinacijom pokazala kako modu itekako ima u malom prstu. Ispod sakoa odjenula je najjednostavniji komad odjeće kojeg baš svatko ima u ormaru. Riječ je naravno o najobičnijem T-shirtu u bež boji, a iste nijanse bila je i popularna beretka na njezinoj glavi.

Na sve to odlično su se uklopile tenisice s bež detaljem i crvenim vezicama te torbica u boji konjaka. Lejla dobro zna da odijela odavno nisu rezervirana samo za poslovne stajlinge te da su savršena upravo iz razloga što ih, ovisno o tome kako ih iskombinirate, možete nositi u apsolutno svim prigodama.