'NOVA SENZUALNOST'

Teško se odlučiti koji je komad bolji: Zara ima novu neodoljivu kolekciju, a ovako je nosi zanosna Irina Shayk

09.12.2022 u 11:45

Bionic
Reading

Jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice, ruska ljepotica Irina Shayk, glavna je zvijezda Zarine nove capsule kolekcije namijenjene sezoni blagdanskih zabava

Otkako je Marta Ortega preuzela vodstvo Inditexa, Zara je do sada angažirala tri supermodela za svoje najekskluzivnije linije. Prvo Kate Moss, potom Kaiu Gerber, a sada rusku ljepoticu Irinu Shayk. Komercijalni uspjeh prve dvije samo je upozorenje onoga što bi se moglo dogoditi s ovom posljednjom kolekcijom u kojoj najsofisticiranija i najprovokativnija crna glavna je karakteristika odjevnih predmeta koji je čine.

  • +2
Zara x Irina Shayk Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

'Nova senzualnost' ime je Zarine posljednje capsule kolekcije sa Irinom Shayk u glavnoj ulozi. Ruska ljepotica po prvi put pozirala je za Zaru u kampanji koja ne može bolje definirati njezinu bit. Slobodno, svestrano, osnaženo i senzualno... pojava ruskog supermodela impregnirana je u devet odjevnih predmeta koji čine Zarinu capsule kolekciju, s posebnim naglaskom na elegantnim i ženstvenim haljinama za sezonu blagdanskih zabava.

Kampanju, punu najklasičnijeg glamura postignutog crno-bijelim fotografijama, stvorio je slavni dvojac Mert Alas i Marcus Piggott. Prema riječima Zarinog dizajnerskog tima, izvor inspiracije za ovu kolekciju pronašli su u tradicionalnom dizajnu povijesnih kultura, reinterpretiranom s ciljem prilagodbe aktualnim trendovima.

Ova posebna Zarina kolekcija, kao stvorena za sezonu blagdanskih zabava, za sada je dostupna na stranicama španjolske Zare.