ZAVODLJIVA PJEVAČICA

Idealna za blagdane: Ova laskava i chic haljina s razlogom se našla u Severininom ormaru

25.12.2022 u 09:09

Bionic
Reading

Splitska pjevačica svojim je obožavateljima uputila najljepše čestitke povodom Božića, no ono što i ovoga puta upada u oko, njezin je odličan stajling. Severina je dizajnersku haljinu savršeno iskombinirala sa zlatnim cipelama

'Povodom najljepšeg blagdana, Božića, želim vam puno zdravlja, unutarnjeg mira i vanvremenske ljubavi...', napisala je Severina pozirajući pored ukrašene jelke u svom domu, dok je pored nje smješteno mnoštvo drvenih figura Orašara, ali i ukrašeni pokloni.

A ono što još više upada u oko, osim za blagdane ukrašenog doma, njezina je, kao i uvijek, odlična modna kombinacija. Za ovu prigodu splitska pjevačica odabrala je laskavu i chic haljinu s dizajnerskim potpisom.

Riječ je o Khaite haljini izrađenoj bijelog žerseja s otvorenim dekolteom koja se spušta na ramena i koja je istovremeno elegantna i chic. Iako se na Severini to ne vidi, ova haljina na leđima ima kružni izrez, zahvaljujući kojem daje na senzualnosti.

Inače ova haljina se trenutno na popularnoj internetskoj stranici My Theresa nalazi na popustu od 30 posto, pa ćete je umjesto 1560 platiti 1092 eura i to još jedino u M i L veličini. Isti model haljine prodaje se i u nježnoružičastoj, no u Severininom slučaju idealnim se pokazala upravo u bijeloj boji.

  • +8
Severina - Vjerujem u Boga Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Uz ovu haljinu savršeno su se uklopile zlatne salonke, kao i raspuštena kosa i decentni make-up.