ASHLEY GRAHAM

Ne miruje ni u trudnoći: Najpoznatija plus size ljepotica bacila se u dizajniranje vjenčanica za žene s oblinama

08.01.2020 u 16:02

Bionic
Reading

Lijepa Ashley Graham, jedna od najzaposlenijih plus size modela na svijetu, ima novi poslovni projekt koji će zasigurno biti vrlo uspješan

Ashley koja će uskoro prvi puta postati mama, ni u trudnoći nema mira pa je otkrila svoj novi poslovni pothvat. Poduzetna Amerikanka koja je promijenila svijet mode te otvorila vrata i drugim ljepoticama s oblinama, najavila je kako će u suradnji sa španjolskim brendom Pronovias dizajnirati vjenčanice u svim veličinama.

  • +6
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: PRONOVIAS/MEGA / Mega Agency / Profimedia

'Vjenčanje je poseban dan za svaku ženu i tu nema mjesta brigama oko veličine. To je dan kad se mladenka treba osjećati posebno i samopouzdano', kaže ova lijepa 32-godišnjakinja koja je u sretnom braku s Justinom Ervinom već 9 godina.

Amandine Ohayon iz Pronoviasa oduševljena je suradnjom s Ashley.

'Njezino zalaganje za pozitivno prihvaćanje tijela poklapa se s politikom našeg brenda jer želimo pomoći svima pronaći savršenu vjenčanicu. Vjerujemo kako bismo svi trebali biti u mogućnosti pronaći svoju haljinu iz snova, bez obzira na veličinu i oblik tijela', rekla je Ohayon

Kako kaže Ashley, njezina kolekcija uključivat će modele u veličinima od 0 do 34, a svjetlo dana ugledat će u travnju.

Plus size ljepotica sama je dizajnirala kolekciju u kojoj se nalazi 16 različitih modela vjenčanica po cijeni od 1000 do 3500 dolara, a ideja za kolekciju, kaže, nastala je jer je jedva pronašla vjenčanicu za sebe te je kasnije morala dati prepravljati kako bi joj dobro pristajala.

Ashley je mislila na svaki detalj pa će dame s oblinama imati mogućnost birati modele vjenčanica u koje je ušiveno donje rublje kako bi sve izgledalo savršeno.

Osim posla s vjenčanicama, Ashley radi i na novoj kolekciji kupaćih kostima također u svim veličinama, a pojavit će se i na naslovnici siječanjskog broja Voguea.