MODNI POGODAK

I u suknji od 150 kuna Ivanka Trump izgleda senzacionalno

26.06.2017 u 13:44

Bionic
Reading

Prva kćerka Amerike za sve važne političke događaje redovito nosi skupocjene krpice s dizajnerskim potpisom, no da ne pati od luksuznih brendova, Ivanka Trump je pokazala tijekom šetnje Washingtonom. Umjesto komada s dizajnerskim potpisom, Ivanka je odabrala cijenom pristupačnu trendi suknju-košulju brenda ulične mode

U društvu supruga Jareda Kushnera, 35-godišnja kćerka i desna ruka predsjednika Donalda Trumpa, odlučila je uzeti pauzu od svakodnevnih obaveza u Bijeloj kući i prošetati gradskim ulicama. Par se tijekom šetnje cijelo vrijeme držao za ruke i izmjenjivao zaljubljene poglede.

Lijepa Ivanka umjesto razvikanih dizajnerskih komada u kojima ju često imamo priliku viđati, odlučila se za pristupačnu kombinaciju u kojoj izgleda fenomenalno. Najstarija kćer američkog predsjednika pokazala je kako ne pati od luksuznih krpica te je za šetnju gradom odabrala trendi suknju-košulju na vezanje iz Zare, koja se trenutno prodaje po sniženoj cijeni od 150 kuna.

  • +10
Ivanka Trump i Jared Kushner uslikani u šenji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obična bijela majica i chic suknja upravo su ono što vam ove sezone treba za osvježavajući ljetni stajling, a atraktivna Ivanka kao da je čula naše modne savjete. Upravo je ova efektna suknja s lažnim rukavima na vezanje, koja podsjeća na košulju svezanu oko struka, ovosezonski 'must have' komad.

Uz Zarinu žutu suknju na vezanje, Ivanka je iskombinirala bijeli top s naramenicama i bijele tenisice, a za uživanje u sunčanom danu neizostavan modni dodatak su i trendi sunčane naočale. Atraktivna prva kćerka Amerike odabrala je model brenda Krewe od 1.560 kuna.