trend koji obožavamo

Chic suknje idealne za vruće ljetne dane

16.06.2017 u 07:17

Bionic
Reading

Osim uživanja u morskim radostima, prvo na što pomislimo na spomen ljeta su lepršave suknje koje se vrlo lako kombiniraju za dnevne i večernje varijante, a ove sezone, uz popularne prugice, cvijeće i gingham uzorak, trgovinama su zavladale i suknje na vezanje. Jedan od omiljenih modela su i suknje - košulje, koje naprosto obožavamo, a za vas smo pripremili neke od najljepših komada koje možete pronaći na policama trgovina

Slojevitoj odjeći napokon je došao kraj, a naslijedile su ih lepršave haljine i suknje koje su sinonim za tople ljetne dane. Chic suknje raznoraznih boja i uzoraka preplavile su trgovine, a trendseterice su jedva dočekale uskočiti u nove krpice. Ova je sezona rezervirana za prugice, cvijeće i gingham uzorak, koji se mogu pronaći na svim odjevnim komadima, no kada je riječ o suknjama, one imaju posebnu moć.

Uz chic suknju svaki stajling izgleda osvježavajuće, a posebno uz suknju na vezanje, trend koji sve češće viđamo ove sezone. Bilo da je riječ o mini, midi ili maksi varijantama, suknje na vezanje postale su jedne od omiljenih modnih krpica na gradskim ulicama.

Obična bijela majica, efektna suknja na vezanje i udobne sandale na blok petu naš su odabir broj jedan za šetnju špicom, odlazak na posao ili pak večernji izlazak s curama na piće. Ako ste dovoljno odvažni, na lepršavu midi suknju možete odjenuti i uske špic čizmice, kao što to rade slavne trendseterice.

  • +16
Chic suknje na preklop idealne za tople ljetne dane Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Suknja - košulja je ove sezone također pravi hit. Riječ o suknji s rukavima koji se vežu s prednje strane, zbog čega izgleda kao da ste oko nje omotali košulju. Zara je jedan od prvih high street brendova koji je osmislio nekoliko modela suknji - košulja, a Hrvatice su objeručke prihvatile najnoviji trend.

Želite li prošetati gradom u chic suknji - košulji, a nemate vremena skoknuti do dućana ili ne možete pronaći onakvu kakvu ste zamislili, ovakvu trendi suknju možete napraviti i kod kuće, i to u svega nekoliko sekundi. Kreativne glave dosjetile su se praktičnog i ekonomičnog načina na koji da staru mušku košulju pretvore u ovosezonski must have komad. Pitate se kako? Pogledajte video te otkrijte brz i jednostavan trik.

Kako od košulje napraviti trendi suknju na vezanje? Autor: YouTube/Vero Moda